Widok

Mecz Polska-Urugwaj - o której byc?

Sport Temat dostępny też na forum:
Witam!
Pytanie do tych którzy byli już na PGE ARENA, gdy był komplet widzów. O której muszę byc pod stadionem żebym bez problemu zdążył na mecz o 20 40. Generalnie chodzi mi o to ile trwa procedura dostania się spod stadionu na trybuny.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na euro bylam poltora godziny wczesniej a na stadion weszlam 20 minut przed meczem..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
były takie kolejki do bramek?
Tak z 1h przed meczem trzeba być już najlepiej.
Z godzine wczesniej na pewno
Godzinę wcześniej to i tak za późno. Lepiej być tak półtora godziny lub nawet dwie godziny przed meczem, ponieważ sprawdzanie biletów i przechodzenie przez bramki trwa bardzo bardzo długo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ktoś się orientuję ile się jedzie taksówką z politechniki z okolic miszewskiego, na stadion??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
NIE WIEM JAK BEDZIE Z KOMUNIKACJĄ CZY WOGULE DOJEDZIESZ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dlaczego tak uważasz
skmka w ten dzień darmowa jestem tutejszy także wiem:)
To ty chyba w Urugwaju byłes
NAJLEPIEJ BYĆ OK 20
Przeciez kolejka jezdzi z glownego do letniewa pod sam stadion, 1h przed meczem wystarczy, uwierz mi.
Jeśli chodzi o dotarcie na mecz kolejka jest znakomita, jeśli chodzi o powrót, to niestety najgorsza. Na Euro 2012 czekaliśmy ze znajomymi ponad godzinę, zanim dostaliśmy się do kolejki. W tym czasie byśmy dotarli pieszo na dworzec w centrum. No ale pytanie było o dotarcie na mecz, więc kolejka rzeczywiście optymalna.

Jeśli się spojrzy na to, jak najlepiej dotrzeć sumując czas dotarcia w dwie strony, to najlepiej podjechać gdzieś w okolice Opery Bałtyckiej i tam zaparkować, a potem piechotą na stadion - zajmie to jakieś max 25 minut (piechotą z parkingu) w jedną stronę i podobnie z powrotem. Różnica jest jednak taka, że potem samochodem się szybko śmignie do domu, w którejkolwiek części Gdańska by się nie mieszkało.
W zupełności wystarczy jak ok 20 będziesz pod stadionem, po co marznąć. Kolejka SKM jeździ z dworca głównego pod sam stadion jakieś 4-5min, a rozkład kolejek na skm.pkp.pl.
Ja bym był o 20.30 ale w pubie bo ten mecz i tak będzie do niczego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak znaleźc rozkład kolejki jadącej w kierunku stadionu, bo na stronie skm nie mogę nic znaleźc

pzdr
byłem z synem na pol-niem i wchodziliśmy godzinę wcześniej a i tak było ciasno, im później tym wolniej wchodzi się na stadion
Właśnie widać kto chodzi na takie mecze, ludzie oddajcie bilety dla tych co sie interesują piłką po co wogole tam idziecie dla fotki na fejsa? o ktorej na mecz? Boże co za ludzie... Ja bym był z 4 godziny wcześniej:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokladnie - Polska kraj marudów i nieudaczników, maja wszystko pod nosem, kolejke za darmo, ale i tak zle ... Wracajcie do
Anglii !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przydałby się jednak rozkład tej darmowej kolejki
calm down
na 100% rozklad pojawi sie na stronie pge, najpóźniej na dzien przed meczem
a wlasciwie to juz jest na stronie stadionu
kolego wystarczy jak będziesz 45 min przed meczem. w takim czasie spokojnie wejdziesz na stadion i będziesz miał zapas
mam nadzieję pozdrawiam
do góry