Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
serwis wątek zamknięty Serwis b.profesjonalny,szybko,dokładnie i sprawnie. Panowie b.rzetelni i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 grudnia 2017

Opinia o sklapie wątek zamknięty Polecam ten sklep. Stala informaja o dostawie na email. Szybka realizacja.
~Radoslaw
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 marca 2016

Sklep medan - opinia wątek zamknięty Polecam sklep, nigdzie indziej nie znalazłem tylu interesujących mnie...
~Szymon
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 grudnia 2015

Wspaniała obsługa! wątek zamknięty Serdecznie polecam! Obsługa kompetentna, miła i pomocna. Jestem bardzo...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 listopada 2015

Opinia wątek zamknięty Super sklep.Jestem bardzo zadowolona.Polecam
~isaboo
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 lutego 2015

Nakładka bidetowa przenośna wątek zamknięty Nakładka bidetowa przenośna-kupiłam ją dla starszej osoby jest bardzo...
~Monika
-

dodano: 3 lutego 2015

ciśnieniomierz ub-510 wątek zamknięty Wszystko w jak najlepszym porządku.
~Marcin K.
-

dodano: 1 lutego 2015

Bez zarzutu wątek zamknięty Zakupy bez żadnego problemu, sprawna obsługa i szybkie wysłanie produktu....
~Katarzyna
-

dodano: 1 grudnia 2014

Elwira wątek zamknięty Towar dobrej jakości ,zgodnie z opisem .Polecam !
~elwira1501
-

dodano: 5 października 2014

Polecam gorąco sklep Medan wątek zamknięty Transakcja bardzo udana, kontakt bardzo dobry, szybka wysyłka!
~Urszula
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 marca 2014

podkolanowki przeciwzylokowe wątek zamknięty Jestem bardzo zdowolona z obslugi i zamowionego towaru.
~Teresa
-

dodano: 10 września 2013

MEDAN Sklep medyczny 81-404 Gdynia, Legionów 67 wątek zamknięty szybko ,sprawnie , dokładnie . Na bieżąco informacja e-mailowa o statusie...
~Małgorzata
-

dodano: 7 maja 2013

Termometr owulacyjny Geratherm basal wątek zamknięty Produkt warty polecenia. Jestem zadowolona z zakupu. Warto. produkt ogólnie...
~Justyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2013

Termometr owulacyjny wątek zamknięty Szybka dostawa, sprzęt godny zakupu
~Michał
-

dodano: 5 marca 2013

Ewa - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i jestem zadowolona. Towar zgodny z...
~Ewa
-

dodano: 25 czerwca 2012

Polecam wątek zamknięty Dobry kontakt, fachowa obsługa i szybka przesyłka w dobrej cenie.
~Tomasz Zygmunt
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 lutego 2012

andrzej zakrzewski - opinia wątek zamknięty Poleczam innym klientom zakupy w sklepie MEDAN.Produkt dobrej jakości,w...
~andrzej zakrzewski
-

dodano: 8 grudnia 2011

r - opinia wątek zamknięty Obsługa w Waszym sklepie,to wzór do którego inni handlowcy powinni dążyć.Za...
~r
-

dodano: 30 listopada 2011

Najlepszy sklep w internecie ! wątek zamknięty Niezależnie od tego, że wystąpił problem techniczny na stronie zamówień...
~Aleksander Szmitkowski
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 października 2010

Ciśnieniomierz A&D UA-787 wątek zamknięty Ciśnieniomierz A&D UA-787, który jest po gwarancji został w w/w firmie...
~Daniel
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

21

wątków

do góry