Widok

Media Markt Gdynia pracownik

Praca ta to głownie układanie towaru na półkach często na kolanach,wycieranie kurzy,wycinanie nowych cen,układanie towaru w koszach,mało ma sie do prawdziwej pracy sprzedawcy,bardziej mozna ja porównac do pracy w Tesco.Pracujesz średnio od 8-12 godzin w tym przerwa 30 minut,a tak caly czas na nogach,a troszke sie nachodzisz.Narzucaja pracownikom wciskanie przedłużonej gwarancji,za co masz okolo 10zl od jednej,ale ludzie poznali sie na tym i nie chca ich dokupowac.Pensja to 1330 zł na reke,i daja okolo 200zl na swieta.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Echhh i jak z tego wyżyć na własnym garnuszku.. pozostaje mieszkać z rodzicami do tej 40stki
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wg. Ciebie czym powinien zajmować sprzedawca w MM czyli w samoobsługowym sklepie ze sprzętem elektronicznym?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pracownikom MM Gdynia poleciłbym zająć się obsługą klienta. Byłem kilkanaście razy i w żadnym sklepie nie widziałem takiej zgrai plotkujących itp pracowników. Strach poprosić o poradę, bo człowiek przeszkodzi w spotkaniu towarzyskim.
1330 za taką pracę to sporo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16
jeżeli uważasz że 1330 to sporo za JAKĄKOLWIEK pracę to powodzenia w życiu ^^
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
dsa to ile dostajesz na rękę nie jest jedynym kosztem jaki ponosi pracodawca, jak taki mądry to sam otwórz jakąkolwiek firmę i spróbuj zatrudnić kogoś
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
głupia odpowiedź, nigdy bym się nie zgodził pracować za takie nędzne pieniądze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
niektórzy nie mają wyjścia paniczu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
do ku...y nedzy przeciez ten pie.....y MM sprzedaje tylko jakis towar spytajcie sie ile placa pracownikowi w niemczech czy stac tego pracownika na zycie w niemczech bo jesli tak to MM to tylko zwyczajny wyzysk i niech spier....a do niemiec naszym placa grosze a caly zysk wraca do niemiec k.....kto na to pozwala!
Ps .nie jestem jakims desperatem mam prace, spokojnie starcza mi na zycie ale wku.....mnie jak ponizani sa polacy
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
osioł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a za 1330 zł to myślałaś że będą przy tobie skakać :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chce ktoś więcej dowiedzieć się o pracy w jednym z marketów w Polsce to : http://ideakariery.pl/praca-w-media-markt-opinia-bylego-pracownika/

Tam jest co nie co wyjaśnione.
tragedia pracuje kilka lat i z roku na rok jest gorzej. polecenia gwarancje tabelki sprzedaz komplemntarna. za 2000 brutto. plus to luz i wyje... doslownie wszystkich lacznie z biurem i kierownikami. benefit i w miare wporzadku ludzie. maly socjal.
A ciekawe ile zarabiają RPH lub RKS-y jak kto woli ?? Da się z takiej pensji godnie żyć czy też nie ??
P.S. Mając obecnie wybór między MM, a Saturnem czy Elektro Worldem wybieram na 1 msc. Saturn. Tam pracują normalni ludzie (pozdrawiam ekipę z GB w Gdańsku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Janeczku dałbyś sobie spokój :)
Napisz gdzie ty jeszcze nie pracowałeś !
Bo ty wiesz wszystko o wszystkich - chyba jesteś super fantastą !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
W jakim markecie pracowałeś, że zajmowałeś się "głownie układaniem towaru na półkach" ?
a czytać potrafisz to się dowiesz, napisane w tytule :)
Odświeżę temat. Ktoś coś może powiedzieć na temat pracy na dziale AGD? Jakieś szczególne wymagania?

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

do góry