Widok
Media Markt Gdynia pracownik
Praca ta to głownie układanie towaru na półkach często na kolanach,wycieranie kurzy,wycinanie nowych cen,układanie towaru w koszach,mało ma sie do prawdziwej pracy sprzedawcy,bardziej mozna ja porównac do pracy w Tesco.Pracujesz średnio od 8-12 godzin w tym przerwa 30 minut,a tak caly czas na nogach,a troszke sie nachodzisz.Narzucaja pracownikom wciskanie przedłużonej gwarancji,za co masz okolo 10zl od jednej,ale ludzie poznali sie na tym i nie chca ich dokupowac.Pensja to 1330 zł na reke,i daja okolo 200zl na swieta.
do ku...y nedzy przeciez ten pie.....y MM sprzedaje tylko jakis towar spytajcie sie ile placa pracownikowi w niemczech czy stac tego pracownika na zycie w niemczech bo jesli tak to MM to tylko zwyczajny wyzysk i niech spier....a do niemiec naszym placa grosze a caly zysk wraca do niemiec k.....kto na to pozwala!
Ps .nie jestem jakims desperatem mam prace, spokojnie starcza mi na zycie ale wku.....mnie jak ponizani sa polacy
Ps .nie jestem jakims desperatem mam prace, spokojnie starcza mi na zycie ale wku.....mnie jak ponizani sa polacy
Jak chce ktoś więcej dowiedzieć się o pracy w jednym z marketów w Polsce to : http://ideakariery.pl/praca-w-media-markt-opinia-bylego-pracownika/
Tam jest co nie co wyjaśnione.
Tam jest co nie co wyjaśnione.