Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wojciech - ocena Wydawanie nawet 5 zl na Medicover jest pomyłką. Ich działalność naśladuje w...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 26 listopada 2024

Izabela - ocena Panie w recepcji w budynku Olivia Point niestety mało decyzyjne. Brak...
~Izabela
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 17 października 2024

Wyrzucone pieniądze w błoto . wątek zamknięty Wcześniej miałam ubezpieczenie w innej firmie ,zatem mam porównanie co do...
~Monika
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Nie polecam! wątek zamknięty NIe polecam! Zostałem skierowany na rehabilitacje barku, okazalo sie w...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 marca 2019

Brak Specjalistów wątek zamknięty Tragedia, organizacyjne dno, nie potrafią zaplanować grafik lekarzy i tylko...
~Maciej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 października 2018

Porażka! wątek zamknięty Do przychodni na nfz szybciej można sie dostać! Niestety nie dotyczy to tylko...
~K
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 października 2018

beznadziejny wątek zamknięty Kolejki do lekarzy dłuższe niż nfz. olewcze podejście do pacjenta. nie...
~Hass
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2018

... wątek zamknięty Mialem nastepujaca sytuacje: poszedlem do centrum Medicover zapytac o...
~Filip B
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 maja 2018

Skarga wątek zamknięty Do niedawna uważałam, że opieka w Medicover to coś najlepszego co mogło mi...
~Sławomira
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 maja 2018

Prywatna opieka a oczekiwanie na wizytę jak w NFZ wątek zamknięty Od ponad 10 lat korzystam z Medicover. Od jakiś 3 lat nie idzie się dostać do...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

Stomatolog- SZOK wątek zamknięty Jestem szczęśliwym posiadaczem najwyższego pakietu prywatnej opieki medycznej...
~Bezzebny
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lutego 2018

Publiczne zakłady opieki działają sprawniej. wątek zamknięty Dostanie sie do specjalistów to głownie oczekiwanie na listach rezerwowych...
~Absolutnie zawiedziony
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lutego 2018

ODRADZAM KOBIETOM W CIĄŻY wątek zamknięty Opieka kobiet w ciąży w Medicover daje wiele do życzenia. Przyszłe mamy - nie...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 listopada 2017

Brak wizyt dla kobiet w ciąży wątek zamknięty Jak już uda się umówić na wizytę zostaje ona odwołana SMS i trzeba szukać...
~Jula
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lipca 2017

opieka w ciąży to farsa wątek zamknięty Brak wizyt, nawet z ponad miesięcznym wyprzedzeniem, albo odwoływanie ich w...
~pacjentka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 października 2016

Ginekologia - prowadzenie ciazy wątek zamknięty Jestem aktualnie w 9 miesiacu ciazy i nie moge sie dostac do lekarza, ktory...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Szczerze polecam wątek zamknięty W Medicoverze korzystam głównie z opieki stomatologicznej, dlatego właśnie o...
~Karolina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry