Widok

Medycyna estetyczna - gdzie w Trójmieście?

Moda i uroda Orłowo Temat dostępny też na forum:
Szukam miejsca w 3mieście gdzie profesjonalnie i przez lekarza mogę się poddać zabiegom opóźniającym starzenie skóry.
Jakie miejsce polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Perfect Look Clinic w Rumii! Świetne podejście, jasno wytłumaczone co i jak będzie robione oraz przystępne ceny. Sprawdźcie same: https://perfectlook.clinic/gabinety/plc-rumia/

Kuzynka jeździ zmarszczki wypełniac ale do Łodzi do klinik Dermed do dr Doroty Żukowskiej

Jasne, kwas hialuronowy ma szerokie zastosowanie, więc i zmarszczki mimiczne można nim wypełnić. W przypadku lwiej zmarszczki też używają kwasu hialuronowego. Możesz zabieg powtarzać kilka razy, ale wcale nie musisz. Jeśli nie będziesz zadowolona z efektu, to możesz po prostu poczekać aż kwas się wchłonie.

W przypadku mimicznych też usuwają je kwasem hialuronowym? Bo ja słyszałam o liftingu i jestem trochę zaskoczona, że w ten sposób też można wygładzić zmarszczki. W przypadku lwiej zmarszczki to w grę wchodzi jeden zabieg, czy też kilka?

Służę pomocą, jeśli masz jakieś pytania, to śmiało pisz. Co do odmładzania skóry dłoni i twarzy, to często wykorzystują kwas hialuronowy. W ten spsoób możesz pozbyć się zmarszczek, nawet głębokich, np. lwiej zmarszczki. Mimicznych też się pozbędziesz w ten sposób. Daj znać, czy się zdecydujesz.

Rita32, sporo wiesz na temat Magicznej Kliniki, to może mi też pomożesz. Ja ostatnio myślałam o liftingu i odmłodzeniu skóry dłoni. Niestety, w pewnym wieku drobne poprawki są niezbędne. Dlatego interesują mnie szczegóły na temat tych zabiegów. Czy są bolesne i ile czasu trwa rekonwalescencja po liftingu?

Ja z kolei polecam Magiczną Klinikę w Gdańsku. U nich można wykonać szereg zabiegów, m.in. modelowanie ust, korektę nosa, wypełnienie zmarszczek czy lifting twarzy. Ceny są całkiem niskie, mimo że jakość zabiegów jest bardzo dobra. Wykorzystują nowoczesne narzędzia, a w razie konieczności, dają znieczulenie. Tanio, szybko i profesjonalnie.

Po botoksie u HB w New Estetica miałam skutki uboczne przez rok

Obyś nie trafiła do New Estetica we wrzeszczu. Słyszałam ze popaliła skore na brzuchu kobiecie przy zabiegu zamrażania.

Z tego, co aktualnie widziałam, to nie trzeba długo czekać, terminy są dość szybkie i wielu lekarzy czeka na to, aby udzielić Wam fachowych porad. A jaki konkretnie zabieg Cię interesuje? Sprawdź, czy nie ma na niego aktualnie jakiejś promocji :)

Chyba mnie przekonałaś :D Wiesz, jak długo trzeba czekać na wizytę w Magicznej Klinice?

Miałam okazję robić usta w Magicznej Klinice i muszę przyznać, że efekt jest naprawdę fajny. Super specjaliści z wiedzą i doświadczeniem, którzy znają się na tym co robią. Usta mimo, że są uwydatnione nadal wyglądają naturalnie i właśnie to jest dla mnie najważniejsze :D

A ja myślałam, że będę pierwszą osobą, która poleci Ci Magiczną Klinikę, a tu niespodzianka Oryginalna nie będę, ale dziewczyny mają rację - zabiegi u nich to czysta przyjemność. Nie dość, że efekty naprawdę zadowalające, to jeszcze tak przemiła obsługa i lekarze!

1000 zł? To dość sporo

Ja płaciłam 500 zł więcej, także cena mega promocyjna.

500 zł za 1 ml to bardzo dobra cena.

Oni robią ładne usta, duo dziewczyn chodzi do nich właśnie na taki zabieg, ceny maksymalnie promocyjne... !
serdecznie polecam kosmetolog Izabele Pstrąg (konsultacja jest bezpłatna) oraz lekarza medycyny estetycznej Doktor Agniesza Sirocka. Obie przyjmuję w K2Medical&Dental. Super babki, atmosfera świetna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jowita71 ja akurat byłam na zabiegu o nazwie Eliksir młodości Profhilo i bardzo sobie chwalę. Teraz wyglądam o kilka lat młodziej, skóra nie zwisa, bo nie jest już wiotka. Skóra jest natychmiastowo nawilżona, gładka i jędrna. Efekt utrzymuje się do 1,5 roku, także warto go powtarzać. Ja na pewno zdecyduję się na to.

A co konkretnie stosowałaś na te zmarszczki? Polecisz jakiś zabieg z własnego doświadczenia? Jesteś kolejną osobą zadowoloną z Magicznej Kliniki i tak się zastanawiam nad wizytą u nich. Mam spore zmarszczki na czole i chętnie bym coś z tym zrobiła.
do góry