Widok

Mega porażka!

Przyjechałam tam ze Słupska swoim citroenem c5. Mechanik sprawnie określił przyczynę usterki zapalania się kontrolki silnika,zamówiłam potrzebny czujnik,przy okazji wyszukał uszkodzony element zawieszenia.Brawo!Czujnik miał przyjść za kilka dni tymczasem na w dniu kolejnym udałam się by wymienić rzeczową końcówkę zawieszenia.Podczas oczekiwania na pojazd w poczekalni dosiadł się do mnie wysoki przystojny brunet. Zaczął snuć opowieści dziwnej treści. W końcu auto podjechała pod biuro,pomyślałam super szybko im to poszło.Nagle kokietujący mnie brunecik nie wiadomo dlaczego przeobraził się w potwora.Zaczął krzyczeć na pana w biurze,rozkazywać by wyczyścili kierownicę itd.Pomyślałam o szef ale o co chodzi?widzę ze na siedzeniu w samochodzie pokrowiec więc cóż..Jak on traktuje tych pracowników?!. Zniesmaczona tym spektaklem ,uregulowałam rachunek za naprawę i podziękowałam. Pomimo fachowości staranności pracowników nie pojawiłam się już tam ponownie.Czujnik wymienię w innym serwisie a Panom współczuję takiego szefa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam na darmową próbną sesję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry