Widok

Mega porażka!

Centrum Napraw Samochodów Temat dostępny też na forum:
Przyjechałam tam ze Słupska swoim citroenem c5. Mechanik sprawnie określił przyczynę usterki zapalania się kontrolki silnika,zamówiłam potrzebny czujnik,przy okazji wyszukał uszkodzony element zawieszenia.Brawo!Czujnik miał przyjść za kilka dni tymczasem na w dniu kolejnym udałam się by wymienić rzeczową końcówkę zawieszenia.Podczas oczekiwania na pojazd w poczekalni dosiadł się do mnie wysoki przystojny brunet. Zaczął snuć opowieści dziwnej treści. W końcu auto podjechała pod biuro,pomyślałam super szybko im to poszło.Nagle kokietujący mnie brunecik nie wiadomo dlaczego przeobraził się w potwora.Zaczął krzyczeć na pana w biurze,rozkazywać by wyczyścili kierownicę itd.Pomyślałam o szef ale o co chodzi?widzę ze na siedzeniu w samochodzie pokrowiec więc cóż..Jak on traktuje tych pracowników?!. Zniesmaczona tym spektaklem ,uregulowałam rachunek za naprawę i podziękowałam. Pomimo fachowości staranności pracowników nie pojawiłam się już tam ponownie.Czujnik wymienię w innym serwisie a Panom współczuję takiego szefa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam na darmową próbną sesję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry