Widok
Mega słabo >> straszne guły !!!
Zalezalo mi na czasie wiec wybralam Bruss bo wynik jest po 16 dostepny w necie. Jest, owszem pod warunkiem,ze dziunia da Ci kartke z indywidualnym numerem klienta, a nie na odbiór osobisty. Nadmienie, ze podkresliłam parokrotnie, ze zależy mi na jak najszybszym wyniku badań. Dostałam karteczkę , jak zwykle i moj blad, ze nie spojrzalam, chociaz nigdy tego nie robilam bo po gwinta mi kartka na "odbior osobisty" skoro wystarczy dowód. Siadam popołudniu do komputera z lekkim stresem i co ? i GUZIK >> zaplacilam za uslugę, ktora zostala wykonana nierzetelnie a ja jako stały klient właśnie przestałam nim być. Ze stresem o stan zdrowia muszę teraz przetrwać noc, gdzie już wiem , ze nie zasnę . Dziękuje Rudowłosej Pani Gule.
P.s. Spróbuje jutro odebrac moj wynik na podstawie karteczki, która dostałam, jeśli mi się uda bez okazania dowodu to bravo za bezpieczenstwo !!!!
P.s. Spróbuje jutro odebrac moj wynik na podstawie karteczki, która dostałam, jeśli mi się uda bez okazania dowodu to bravo za bezpieczenstwo !!!!
Moja ocena
obsługa: 1
jakość usług: 3
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 1
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 1
2.7
* maksymalna ocena 6