Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rodzice 2 dzieci - ocena Jesteśmy Mega zadowoleni z MegaMocnych Borkowo, dwójką dzieci uczęszcza do...
~Rodzice 2 dzieci
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 5 grudnia 2024

Dorota - ocena Wspaniala Kadra w grupie córeczki, Panie wychowawczynie doknały wszelkich...
~Dorota
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 14 marca 2024

Katarzyna - opinia Moje dzieci chodza do Megamocnych od poczatku powstania placówki. Przy...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 marca 2023

Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia wątek zamknięty Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile...
~Mama Kuby Czarne Brzozy
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 29 września 2022

Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia wątek zamknięty Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile...
~Mama Kuby Czarne Brzozy
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 29 września 2022

Mama Jasia -Żółte Sosny - opinia wątek zamknięty Super atmosfera Panie są bardzo sympatyczne Placówka czysta i bardzo...
~Mama Jasia -Żółte Sosny
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 sierpnia 2021

Franek - opinia wątek zamknięty Atmosfera w żłobku jest super! Nie wyobrażam sobie, żeby moja córeczka mogła...
~Franek
-

dodano: 21 marca 2021

Zadowolony rodzic - opinia wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem. Do Hula Hop uczęszcza dwójka mój dzieci ,...
~Zadowolony rodzic
-

dodano: 21 marca 2021

Kamila - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, pod każdym względem pełen profesjonalizm ....
~Kamila
-

dodano: 17 marca 2021

Sebastian - opinia wątek zamknięty Mały jest uśmiechnięty, zadowolony. My widząc jego zachowanie także. Polecamy...
~Sebastian
-

dodano: 17 marca 2021

Marcin - opinia wątek zamknięty Same pozytywne wrażenia - opieka nad moim dzieckiem właściwa od pierwszego...
~Marcin
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 marca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry