Widok
Ja nie mam dziecka w przedszkolu, ale pracowałam w nim. Nie rozumiem, dlaczego czepiacie się cen za wszystko. Przecież zapisaliście dzieci do PRYWATNEGO I NIEPUBLICZNEGO przedszkola. Wiadomo, że to kosztuje.
Jeśli chodzi o kuchnie i o catering. Nie wiem z jakiego cateringu przedszkole korzystało, ale jedzenie z cateringu zawsze było świeże i zdrowe, czy smaczne to już inna kwestia... Daję głowę, że dzieci nie chodziły głodne. Są placówki, gdzie jest kuchnia a pieniędzy na jedzenie z gminy na tyle mało, że obiady - mimo że "domowe" - bywają ohydne.
Co do zajęć dodatkowych - wiele jest przedszkoli, które w ofercie mają masę zajęć- tańce, karate, teatrzyki, zajęcia kulinarne i mase innych a potrafią się odbywać dwa razy do roku... Także to zwykle tak ładnie wygląda tylko w zakładce "oferta"...
Jeśli chodzi o kuchnie i o catering. Nie wiem z jakiego cateringu przedszkole korzystało, ale jedzenie z cateringu zawsze było świeże i zdrowe, czy smaczne to już inna kwestia... Daję głowę, że dzieci nie chodziły głodne. Są placówki, gdzie jest kuchnia a pieniędzy na jedzenie z gminy na tyle mało, że obiady - mimo że "domowe" - bywają ohydne.
Co do zajęć dodatkowych - wiele jest przedszkoli, które w ofercie mają masę zajęć- tańce, karate, teatrzyki, zajęcia kulinarne i mase innych a potrafią się odbywać dwa razy do roku... Także to zwykle tak ładnie wygląda tylko w zakładce "oferta"...
nie polecam, idą na ilość a nie jakość. Co chwile postwają jakieś nowe grupy, z sypialni dla najmłodszych dzieci (żłobek) zrobili kolejne pomieszczenie na kolejna grupę....teraz wykupili kolejne skrzydło budynku na kolejne grupy...za duży moloch się z tego robi. Kolezanka z kolei zapisala synka do przedszkola od poniedzialku ma zaczynac a jej zgłoszenie zagineło w stosie ich papierkow....
co za bzdura.. corka mojej przyjaciolki chodzila do tego przedszkola i nigdy nic takiego nei slyszala...
A co do zarzutow o kuchnie ;) śmaic mi się chce.. że też ludzie nie potrafia widzieć w sobie wad tylko patrzą na to że catering. A co, nmiedobre jest to jedzenie czy za mało go jest że wam przeszkadza? te firmy cateringowe zazwyczaj swietne jedzenie robia ..
A co do zarzutow o kuchnie ;) śmaic mi się chce.. że też ludzie nie potrafia widzieć w sobie wad tylko patrzą na to że catering. A co, nmiedobre jest to jedzenie czy za mało go jest że wam przeszkadza? te firmy cateringowe zazwyczaj swietne jedzenie robia ..
Potwierdzam, panie młode, bez doświadczenia i podejścia do dzieci, oczywiście nie wszystkie, ale jednak zdecydowana większość. Dyrekcja przedszkola nieprzyjemna, nieprofesjonalna i nieprzychylna rodzicom, nastawiona jedynie na zysk. Jak na prywatne przedszkole, od którego chciałoby się lepszego poziomu, niestety jest dużo gorzej niż w normalnej państwowej placówce. Pomimo szerokich obietnic, edukacyjne minimum, komunikacja fatalna, prędzej można zasięgnąć informacji na przykład o panujących chorobach czy epidemiach od innych rodziców niż od nauczycieli czy administratorów przedszkola. Kompletna klapa.
Proszę Cię, odpuść takie czarowanie. Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola (nie do Megamocni) i liczba zajęć dodatkowych (wliczonych w cenę), poziom cateringu, liczba wyjść do teatrów, bibliotek i innych wycieczek jest nieporównywalna z tym co się dzieje tutaj na Chełmie. Mojego brata dziecko tutaj chodzi i jak słyszę jak tu biednie z tymi formami zajęć, to łapię się za głowę. Trzeba najpierw zobaczyć inne miejsca, żeby mieć skalę porównania.