Widok
"a może zmądrzała? zastanowiłeś się, jaki dla niej byłeś?" - ~Mikronezja
nie bulem , nie chlalem ,przynosilem kase , nie myslalem o sobie , potrafilem ustapic , czy jeszce czegos nie wymienilem co brak samicy w codziennych relacjach ???
nie traktowalem jej jak pod czlowieka
wlasnie sie zastanawiam skad splynela na nia ta "mundrosc " skoro ominela ja tak wiele
nie bulem , nie chlalem ,przynosilem kase , nie myslalem o sobie , potrafilem ustapic , czy jeszce czegos nie wymienilem co brak samicy w codziennych relacjach ???
nie traktowalem jej jak pod czlowieka
wlasnie sie zastanawiam skad splynela na nia ta "mundrosc " skoro ominela ja tak wiele
Zgadzam się z K.a . ... może Twoja kobieta wcale nie ma w planie wracać? Może od wielu lat zastanawiała się nad odejściem ? Jest bardzo prawdopodobne , że będzie żałowała i chciała wrócić , natura zna takie przypadki , może po prostu porozmawiaj z nią ? Ona z pewnością lepiej zna odpowiedź na to pytanie , niż my ..
~.k.a.
podam ci 3 powody dla ktorych faceci odchodza
1. juz jest nie potrzebny w luzku , zmajstrowal potomstwo - odstawka
2. jestem zmeczona , nie spelnia moich oczekiwan , zrobil sie gruby i ie ma kaloryfera , nie dba o siebie , a ja taka piekna jestem niczym gwiazda mam "dwa fakultety i waskie przejscie "
3.czuja sie zapomniani ,zaniedbani i niechciani - tu samice maja milon usprawiedliwien , bo praca , bo dzieci , bo pogoda
podam ci 3 powody dla ktorych faceci odchodza
1. juz jest nie potrzebny w luzku , zmajstrowal potomstwo - odstawka
2. jestem zmeczona , nie spelnia moich oczekiwan , zrobil sie gruby i ie ma kaloryfera , nie dba o siebie , a ja taka piekna jestem niczym gwiazda mam "dwa fakultety i waskie przejscie "
3.czuja sie zapomniani ,zaniedbani i niechciani - tu samice maja milon usprawiedliwien , bo praca , bo dzieci , bo pogoda
RudaWredna
zbyt pochopne wnioski , co przywiązać ?? zlać na kwaśne jabłko ???
zrobic mega awanture z mordobiciem ??? zeby pokazac ze zalezy ?? -to bedzie jej na reke skonczy sie na niebieskiej karcie , sadownym orzeczeniu zeby sie nie kontaktowac i nie zblizac .
cos mi sie wydaje ze same jestescie takie same - szukacie dziury w calym , zamiast pomyslec jak zgodnie przezyc nastepne 20 lat szukacie powodow na NIE
zbyt pochopne wnioski , co przywiązać ?? zlać na kwaśne jabłko ???
zrobic mega awanture z mordobiciem ??? zeby pokazac ze zalezy ?? -to bedzie jej na reke skonczy sie na niebieskiej karcie , sadownym orzeczeniu zeby sie nie kontaktowac i nie zblizac .
cos mi sie wydaje ze same jestescie takie same - szukacie dziury w calym , zamiast pomyslec jak zgodnie przezyc nastepne 20 lat szukacie powodow na NIE
wku
Ty nie pytasz, a ja nie mówię jak masz ją zatrzymać. Ale mówię Ci, lepiej otwórz szampana i zaproś znajomych.
Możesz zacząć nowe życie, możesz się zakochać, możesz zaszaleć. Zobacz, same pozytywy. Ona będzie szczęśliwa i Ty też.
Co to znaczy "z lekka anonimowo"??
isztar, no dobrze, że przynajmniej Ty, dobra kobieto, w końcu to napisałaś :)
Ty nie pytasz, a ja nie mówię jak masz ją zatrzymać. Ale mówię Ci, lepiej otwórz szampana i zaproś znajomych.
Możesz zacząć nowe życie, możesz się zakochać, możesz zaszaleć. Zobacz, same pozytywy. Ona będzie szczęśliwa i Ty też.
Co to znaczy "z lekka anonimowo"??
isztar, no dobrze, że przynajmniej Ty, dobra kobieto, w końcu to napisałaś :)
"kobieta nie odchodzi od mężczyzny z którym jest jej dobrze"
tylko bo tak jest trendy ,
bo kolezanki jej mowia ze czas na zmianę
bo czas na realizacje samej siebie ???
bo tak na codzien jest nudno , jak odejdzie bedzie nudniej ????
a kiedy jest dobrze ???? kiedy niema afer , nikt nie ciaga poo sadach , niema niepoplaconych dlugow , nie dzwonia po nocy jakies obce samice , kiedy jest dobrze ????
tylko bo tak jest trendy ,
bo kolezanki jej mowia ze czas na zmianę
bo czas na realizacje samej siebie ???
bo tak na codzien jest nudno , jak odejdzie bedzie nudniej ????
a kiedy jest dobrze ???? kiedy niema afer , nikt nie ciaga poo sadach , niema niepoplaconych dlugow , nie dzwonia po nocy jakies obce samice , kiedy jest dobrze ????
Ale awantura tu sie zrobila ;).
Czytalam kiedys prof. Starowicz mowil o tym w jaki sposob kobiety i mezczyzni dobieraja sobie partnerow. Dla faceta nie jest mozliwy zwiazek z nieatrakcyjna kobiet a kobiety czesto zakochuja sie w facetach ktorzy sa dobrymi kandydatami na ojcow, daja bezpieczenstwo finansowe itp. Może rzeczywiscie Twoim glownym atutem byl fakt że sprawdzales sie jako ojciec i utrzymywales rodzinę. Moze teraz juz jak nie ma potrzeby abys pelnil tę funkcje bo dzieci dorosle to zona juz nie widzi w tym sensu. Przykro mi bardzo.
Nie znam Cie, ale taka opcja mogla zajsc.
Czytalam kiedys prof. Starowicz mowil o tym w jaki sposob kobiety i mezczyzni dobieraja sobie partnerow. Dla faceta nie jest mozliwy zwiazek z nieatrakcyjna kobiet a kobiety czesto zakochuja sie w facetach ktorzy sa dobrymi kandydatami na ojcow, daja bezpieczenstwo finansowe itp. Może rzeczywiscie Twoim glownym atutem byl fakt że sprawdzales sie jako ojciec i utrzymywales rodzinę. Moze teraz juz jak nie ma potrzeby abys pelnil tę funkcje bo dzieci dorosle to zona juz nie widzi w tym sensu. Przykro mi bardzo.
Nie znam Cie, ale taka opcja mogla zajsc.
zostawiam was samych i nie myslcie ze to zgryw , tak bywa w zyciu .mam nadzieje ze niektore samice dostrzega (po przeczytaniu niektorych z moich wpisow ) dlaczego nie moga sie spodziewac po facetach zadnych , absolutnie zadnych gwaltownych reakcji w sytuacji kiedy "wychodzicie " podajac jakies dyrdymaly jako powod zerwania wieloletniego zwiazku .
@wku:
Samice już się wygadały. Czas na opinię samca α ;)
Przestałeś być dla swojej kobiety atrakcyjny. Zapewne od dawna nie byłeś, ale dusiła to w sobie. W końcu coś w Niej pękło (panika zamykających się drzwi). Przemyślała, czego jeszcze w życiu nie zrobiła a chciałaby. Wie, że przy Tobie tego nie zrobi.
Możesz powalczyć i być przy Jej realizacji.. choć baaaardzo cienko to widzę. Raz, że N lat o tym nawet nie pomyślałeś. Dwa, bo może Jej realizacja i TY są w sprzeczności. Tego nie wiemy.
Moja rada: olej Ją.
Masz szanse samemu się zrealizować. A jest z kim... tego kwiata pół świata ;D
Samice już się wygadały. Czas na opinię samca α ;)
Przestałeś być dla swojej kobiety atrakcyjny. Zapewne od dawna nie byłeś, ale dusiła to w sobie. W końcu coś w Niej pękło (panika zamykających się drzwi). Przemyślała, czego jeszcze w życiu nie zrobiła a chciałaby. Wie, że przy Tobie tego nie zrobi.
Możesz powalczyć i być przy Jej realizacji.. choć baaaardzo cienko to widzę. Raz, że N lat o tym nawet nie pomyślałeś. Dwa, bo może Jej realizacja i TY są w sprzeczności. Tego nie wiemy.
Moja rada: olej Ją.
Masz szanse samemu się zrealizować. A jest z kim... tego kwiata pół świata ;D
Kwitnąć to za słownikiem m.in. cieszyć się powodzeniem, dojrzewać, nabierać rozmachu, odnosić sukces, odradzać się, ożywiać się, rozkręcać się, rozwijać się,
nocne kwitnięcie - to sobie dopowiedz co może oznaczać, to ty przyrównałaś kobietę do kaktusa kwitnącego w naszym klimacie raz na sezon i to w nocy.
Więc pytanie co pozwoliłoby tobie zwiększyć częstotliwość tegoż rozkwitania nocnego jest chyba czymś naturalnym ?
nocne kwitnięcie - to sobie dopowiedz co może oznaczać, to ty przyrównałaś kobietę do kaktusa kwitnącego w naszym klimacie raz na sezon i to w nocy.
Więc pytanie co pozwoliłoby tobie zwiększyć częstotliwość tegoż rozkwitania nocnego jest chyba czymś naturalnym ?
Czasami lepiej się przyznać do błędu, niż dalej mydlić oczy....
@wdr - to do Ciebie było ;-)
Mikro juz straciła nadzieję, więc możesz otwarcie napisać, że żart to był z habitem i habitu nie będzie, a nie przeciągać
@Mikro - "sr*ty" - a nie ma polskich słów, tylko jakieś z gwiazdkami :P
@wdr - to do Ciebie było ;-)
Mikro juz straciła nadzieję, więc możesz otwarcie napisać, że żart to był z habitem i habitu nie będzie, a nie przeciągać
@Mikro - "sr*ty" - a nie ma polskich słów, tylko jakieś z gwiazdkami :P
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
tia... a co z andropauzą (???)
wczoraj wieczorem musialam wyjsc z domu i jechac 20 km na kawe
Tak Mu sie nudzi i nie ma problemow, ze zamknal dziob dopiero gdy wstalam z fotela razem ze stolem, poprzestawialam jeszcze kilka innych mebli i rzucilam szklem o sciane...
Nie chcialo mi sie wracac do domu. Gdyby nie Dzieci to w ogole bym nie wrocila.
Rankiem robi dobra mine... i jakby nic sie nie stalo. Kawke proponuje, przytulenie... a ja mam ochote pierd..c Mu rondlem w ten barani leb.
Natura nie moze sie mylic przewagą kobiet...
Widac, ze zadbana, madra Zona tez moze sie znudzic wiec co jakis czas rozpierducha jest wskazana :)
ps
rowniez nosze sie z zamiarem "odchowania" Pisklakow a potem wsiadam na motor i tyle mnie Dziad widzial... :)
wczoraj wieczorem musialam wyjsc z domu i jechac 20 km na kawe
Tak Mu sie nudzi i nie ma problemow, ze zamknal dziob dopiero gdy wstalam z fotela razem ze stolem, poprzestawialam jeszcze kilka innych mebli i rzucilam szklem o sciane...
Nie chcialo mi sie wracac do domu. Gdyby nie Dzieci to w ogole bym nie wrocila.
Rankiem robi dobra mine... i jakby nic sie nie stalo. Kawke proponuje, przytulenie... a ja mam ochote pierd..c Mu rondlem w ten barani leb.
Natura nie moze sie mylic przewagą kobiet...
Widac, ze zadbana, madra Zona tez moze sie znudzic wiec co jakis czas rozpierducha jest wskazana :)
ps
rowniez nosze sie z zamiarem "odchowania" Pisklakow a potem wsiadam na motor i tyle mnie Dziad widzial... :)
andropauza, ot co ... :)
dziwne nastroje, filozofowanie, podchody, mamblenie o pierdach..
Niby to warte tych słodkich nocy ale wczoraj miarka się przebrała
ps
stworzyłam Potwora ...
wychodowałam żmiję na własnej skroni ...
dobrze, że ma wszystkie zęby, inaczej ten bezczelny usmiech byłby nie do zniesienia
C h o l e r n e chłopy ...
dziwne nastroje, filozofowanie, podchody, mamblenie o pierdach..
Niby to warte tych słodkich nocy ale wczoraj miarka się przebrała
ps
stworzyłam Potwora ...
wychodowałam żmiję na własnej skroni ...
dobrze, że ma wszystkie zęby, inaczej ten bezczelny usmiech byłby nie do zniesienia
C h o l e r n e chłopy ...
:)))))))))))
po prostu zaczepia mnie i nadrabia w temacie...;)
sprawdza "czy iskra jeszcze jest"... ha ha
ps
kąpiel przy świecach i wino zdziałały swoje więc mam wyrzuty, że taka ze mnie przekupna małpa :))))
Chciałam wyprowadzić Mu troche kasy z konta ale skończyło się na 57pln (10zl kurier). Rękawiczki, 2x tunika i bolerko.
Cos mi mówi, że pożałuję tej "nierealnej"(???) transakcji :)
po prostu zaczepia mnie i nadrabia w temacie...;)
sprawdza "czy iskra jeszcze jest"... ha ha
ps
kąpiel przy świecach i wino zdziałały swoje więc mam wyrzuty, że taka ze mnie przekupna małpa :))))
Chciałam wyprowadzić Mu troche kasy z konta ale skończyło się na 57pln (10zl kurier). Rękawiczki, 2x tunika i bolerko.
Cos mi mówi, że pożałuję tej "nierealnej"(???) transakcji :)