Widok

Menopauza u kobiet ????

czy to naprawdę powoduje ze maja pomysły wszystko zostawić i zacząć realizować swoje plany nie zastanawiając sie nad konsekwencjami i odczuciami dotychczasowego partnera .
czy samice czuja sie wolne kiedy dochowają potomstwo do pełnoletności ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt , nie piszesz o zatrzymywaniu... i może tu jest problem ? Może jednak wcale nie zależy Ci na niej i ona to wie ? Jeśli tak jest , to nie tyle jej odwaliło , co po prostu postanowiła nie tracić czasu na kogoś , komu nie zależy na zatrzymaniu jej ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
RudaWredna
zbyt pochopne wnioski , co przywiązać ?? zlać na kwaśne jabłko ???
zrobic mega awanture z mordobiciem ??? zeby pokazac ze zalezy ?? -to bedzie jej na reke skonczy sie na niebieskiej karcie , sadownym orzeczeniu zeby sie nie kontaktowac i nie zblizac .

cos mi sie wydaje ze same jestescie takie same - szukacie dziury w calym , zamiast pomyslec jak zgodnie przezyc nastepne 20 lat szukacie powodow na NIE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
a mi się wydaje, że to kolejna podpucha...

wku, byłam w podobnej sytuacji, co Ty - to mojemu samcowi odbiło...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wku...bo najłatwiej jest szukać winy w kimś a najtrudniej w sobie,a "zwalanie" na menopauzę to żenada:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To nie są pochopne wnioski , sam twierdzisz , że chce odejść , szukasz odpowiedzi , więc podpowiadamy kolejne możliwości , dlaczego tak jest...I masz rację , WYDAJE Ci się , że wszystkie jesteśmy takie same... Trafiłeś jak kulą w płot :) Wyciągasz zbyt pochopne wnioski :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
~.k.a.
podam ci 3 powody dla ktorych faceci odchodza
1. juz jest nie potrzebny w luzku , zmajstrowal potomstwo - odstawka
2. jestem zmeczona , nie spelnia moich oczekiwan , zrobil sie gruby i ie ma kaloryfera , nie dba o siebie , a ja taka piekna jestem niczym gwiazda mam "dwa fakultety i waskie przejscie "
3.czuja sie zapomniani ,zaniedbani i niechciani - tu samice maja milon usprawiedliwien , bo praca , bo dzieci , bo pogoda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
gazet za dużo czyta, telewizji ogląda i feministek słucha - prąd odetnij i będzie po sprawie ;):D)))
wku - no cóż mamy Ci powiedzieć, żadna z nas myślę nie pochwala decyzji Twojej małżonki, ale nie znamy przyczyn - z pewnościa nie jest to wynik menopauzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
~inka-inka
zenada to jest , wtedy kiedy masz kobite i ciagle ja boli glowa
~Mikronezja
to zadna podpucha .......... to zycie
Wku, Twój sposób wyrażania się o niej świadczy o tym, jakim partnerem byłeś dla niej.
Postanowiła odejść.
Mądra kobieta nie potrzebuje menopauzy by to uczynić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
RudaWredna
wow jakia powalajaca odpowiedz
A nie jest żenadą , że takie sprawy jak ciągle boląca głowa wyciągasz tu na forum ? ;)
Wku , jakie pytanie i wyrażenia , taka odpowiedź :) Przynajmniej zrozumiałeś o co mi chodziło ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
~Graszka
zdaje sie nie czytalas wszyskiego uważnie :(
RudaWredna

to byl przyklad żenady
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
"zenada to jest , wtedy kiedy masz kobite i ciagle ja boli glowa"...dla mężczyzny na pewno....będę okrutna wku ale kobietę spełnioną seksualnie głowa nie boli:P;)
Wystarczy mi w jaki sposób wyrażasz się o niej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
~inka-inka
dla kogo ?? dla listonosza , czy hydraulika ???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wku...a może masażysty?;)
~Graszka
jednosc jajnikow ????
czyzby kolejna urazona samica ???? - samica to stan faktyczny , a nie wyzwisko ( uzyte specjalnie zeby sprowokowac do dyskusji )
~inka-inka
bo co nie byl w pracy kiedy ja zasowalem jak kretyn ?
do góry