Widok
Kwitnąć to za słownikiem m.in. cieszyć się powodzeniem, dojrzewać, nabierać rozmachu, odnosić sukces, odradzać się, ożywiać się, rozkręcać się, rozwijać się,
nocne kwitnięcie - to sobie dopowiedz co może oznaczać, to ty przyrównałaś kobietę do kaktusa kwitnącego w naszym klimacie raz na sezon i to w nocy.
Więc pytanie co pozwoliłoby tobie zwiększyć częstotliwość tegoż rozkwitania nocnego jest chyba czymś naturalnym ?
nocne kwitnięcie - to sobie dopowiedz co może oznaczać, to ty przyrównałaś kobietę do kaktusa kwitnącego w naszym klimacie raz na sezon i to w nocy.
Więc pytanie co pozwoliłoby tobie zwiększyć częstotliwość tegoż rozkwitania nocnego jest chyba czymś naturalnym ?
tia... a co z andropauzą (???)
wczoraj wieczorem musialam wyjsc z domu i jechac 20 km na kawe
Tak Mu sie nudzi i nie ma problemow, ze zamknal dziob dopiero gdy wstalam z fotela razem ze stolem, poprzestawialam jeszcze kilka innych mebli i rzucilam szklem o sciane...
Nie chcialo mi sie wracac do domu. Gdyby nie Dzieci to w ogole bym nie wrocila.
Rankiem robi dobra mine... i jakby nic sie nie stalo. Kawke proponuje, przytulenie... a ja mam ochote pierd..c Mu rondlem w ten barani leb.
Natura nie moze sie mylic przewagą kobiet...
Widac, ze zadbana, madra Zona tez moze sie znudzic wiec co jakis czas rozpierducha jest wskazana :)
ps
rowniez nosze sie z zamiarem "odchowania" Pisklakow a potem wsiadam na motor i tyle mnie Dziad widzial... :)
wczoraj wieczorem musialam wyjsc z domu i jechac 20 km na kawe
Tak Mu sie nudzi i nie ma problemow, ze zamknal dziob dopiero gdy wstalam z fotela razem ze stolem, poprzestawialam jeszcze kilka innych mebli i rzucilam szklem o sciane...
Nie chcialo mi sie wracac do domu. Gdyby nie Dzieci to w ogole bym nie wrocila.
Rankiem robi dobra mine... i jakby nic sie nie stalo. Kawke proponuje, przytulenie... a ja mam ochote pierd..c Mu rondlem w ten barani leb.
Natura nie moze sie mylic przewagą kobiet...
Widac, ze zadbana, madra Zona tez moze sie znudzic wiec co jakis czas rozpierducha jest wskazana :)
ps
rowniez nosze sie z zamiarem "odchowania" Pisklakow a potem wsiadam na motor i tyle mnie Dziad widzial... :)
andropauza, ot co ... :)
dziwne nastroje, filozofowanie, podchody, mamblenie o pierdach..
Niby to warte tych słodkich nocy ale wczoraj miarka się przebrała
ps
stworzyłam Potwora ...
wychodowałam żmiję na własnej skroni ...
dobrze, że ma wszystkie zęby, inaczej ten bezczelny usmiech byłby nie do zniesienia
C h o l e r n e chłopy ...
dziwne nastroje, filozofowanie, podchody, mamblenie o pierdach..
Niby to warte tych słodkich nocy ale wczoraj miarka się przebrała
ps
stworzyłam Potwora ...
wychodowałam żmiję na własnej skroni ...
dobrze, że ma wszystkie zęby, inaczej ten bezczelny usmiech byłby nie do zniesienia
C h o l e r n e chłopy ...
:)))))))))))
po prostu zaczepia mnie i nadrabia w temacie...;)
sprawdza "czy iskra jeszcze jest"... ha ha
ps
kąpiel przy świecach i wino zdziałały swoje więc mam wyrzuty, że taka ze mnie przekupna małpa :))))
Chciałam wyprowadzić Mu troche kasy z konta ale skończyło się na 57pln (10zl kurier). Rękawiczki, 2x tunika i bolerko.
Cos mi mówi, że pożałuję tej "nierealnej"(???) transakcji :)
po prostu zaczepia mnie i nadrabia w temacie...;)
sprawdza "czy iskra jeszcze jest"... ha ha
ps
kąpiel przy świecach i wino zdziałały swoje więc mam wyrzuty, że taka ze mnie przekupna małpa :))))
Chciałam wyprowadzić Mu troche kasy z konta ale skończyło się na 57pln (10zl kurier). Rękawiczki, 2x tunika i bolerko.
Cos mi mówi, że pożałuję tej "nierealnej"(???) transakcji :)