Widok

Mera spa hotel

Witam.Czy ktos był moze na rozmowie w sprawie pracy w tym miejscu jako pokojowa?Jak przebiega rozmowa,jakie stawki i wasze wrazenia z przebytej rozmowy??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam w tym hotelu jako kelnerka, więc co do pokojówki Ci nie odpowiem. Pracować trzeba, nie ma obijania się, ale zarówno zarobki jak i atmosfera bardzo pozytywnie :) Powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A kiedy tam mialas okazje juz pracowac,z tego co wiem on jeszcze nie zostal otwarty??Mowa o tym mera spa w sopocie.Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ciekawe gdzie w jakim mera... chyba na budowie.. hehe
Anita powiem Ci ze znam menadżerkę jest mila fajnie sie z nia gada..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hotel jeszcze nie otwarty a Ty już pracowałaś? heheheh zarobki i atmosfera do kitu 8,50 na h i zapieprz...odradzam mcdonalizacja...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem zatrudniona jako pokojowa i nie zgadzam sie z toba zarobki fajne i atmosfera tez fajna..wiec narzekaj dalej a pracy nie znajdziesz!Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
stolec prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stawki bede od okolo 11 zl na godzien umowe dostajesz od 1 dnia plus szkolenie będziesz miala.:) tak w skrócie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Osobiście nie polecam pracy w tym hotelu, obóz pracy, nie liczą się z pracownikiem. Pensja może i dobra ale i tak jak mogą to obcinają premię za wszystko, więc w ogólnym rozliczeniu i tak wychodzi często sporo mniej niż na rozmowie obiecują.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja się wypowiem od strony klienta
nie podobała mi się obsługa, ich podejście do klienta było rażące
wszystko na odwal się - spodziewaliśmy się więcej po takim hotelu
i po tym przyszły mi 2 myśli - albo pracownicy są "na odczep" bo są źle traktowani, albo mera zatrudnia złe osoby
powodzenia w rozmowach, może Tobie uda się wnieść choć trochę kultury i empatii dla klienta, której brakowało przy naszym pobycie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kultura, empatia i miła atmosfera panowała na samym początku gdy kierownicy działów udawali życzliwych, po okresie próbnym skończyło się wszystko co sympatyczne , powodując niezdrową atmosferę w pracy i jest tak do dnia dzisiejszego. Pracownicy nie maja stałego grafiku. Nie maja czasu na odpoczynek, są często karani obcinaniem premii co powoduje frustracje i odbija się na gościach. W pokojach grzyb, pleśń i sporo usterek uciążliwych dla gości.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jaki grzyb,jaka plesn.....pracujesz tam?ktos ty?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (11 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry