Widok

Mercedes klasa E W211

Klasa E to synonim komfortu, bezpieczeństwa i elegancji. Jest przy tym tak dynamiczna, jak nigdy dotąd. To zasługa mocniejszych silników i pakietu DIRECT CONTROL, obejmującego układ kierowniczy, skrzynię biegów i układ jezdny. Więcej bezpieczeństwa zapewnia też PRE-SAFE® i Intelligent Light System.Niektóre silniki Klasy E są teraz jeszcze bardziej dynamiczne. Odczuwalnie zwiększyły się ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękne auto

Jezdżę 211 niespełna 5 lat. Posiadam model z silnikiem 3.2 benzynka i nie przecze bo włożyłem w to auto pare złotych, ale nie żałuję bo było warto.Ten Mercedesik ma piękną linię nadwozia, jezdzi się nim wygodnie i komfortowo zwłaszcza z takim silnikiem. Napiszę krótko- jeśli ktoś chce jezdzić tanio to niech sobie kupi fiata i nie zawraca d*py.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

chudy

mam mietka e 280 z silnikiem 3.2 i naprawde poezja.silnik chodzi super zmieniam olej i dalej zasuwa nie wkladam zadnej kasy w niego fakt ze nie jezdze po polskich drogach tylko atostrady z amsterdamu do budapesztu.naprawde polecam ten samochod moj ma juz 270 tys i chodzi jak zegarek.mam pytanko czy dobrze jest jak kola sa wieksze z tylu a mniejsze z przodu

Mercedes E270 cdi

Mam problem ponieważ został wymieniony czujnik prędkości w lewym tylnym kole i nadal wyświetla się ABS i ESP

super autko

kupiłem awangardę z trzy litrowym dieslem 224 ps , czarne kombi po f-lifcie , rocznik 2007 , rude skóry , fotele pompują się na zakrętach , masują plecy ...czarny sufit wygląda zarąbiście, masa ekstrasów ,a jazda nie do opisania, autko rewelacja !!! polecam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to mieszkasz w skandynawii,a serwisowałeś w Polsce?taniej?czy o co chodzi ogólnie wydaje mi się żę nigdy nie miałeś takiego mercedesa;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W 211 E 200 2005

120kucyków trochę mało ,ale ma przejechane prawie 400 tyś .Następny też będzie Merol.Polecam i Pozdrawiam wszystkich użytkowników E klasy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

odpowiedz

to może jeszcze rozliczyć fsktury za towar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W211 e 500 4matic/2006

Kupilem w kwietniu w Niemczech w Mercedesie. Jeden własciciel. Koszt to 12000 tyś Euro.Bezwypadkowy. Przebieg 160000 tyś.Prowadzona książka serwisowa.Niesamowite przyśpieszenie, nadzwyczajny komfort jazdy, pierwsze dni prawie z niego nie wysiadaałem. Wsadziłem mu gaz. Żadnej różnicy.Miasto 15litrów trasa 10-12 litrów. pociągnąłem nim do Chorwcji. Trasy nie odczułem. Bajka. POLECAM INNYM KIEROWCOM.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

mercedes e 280 w 211 130 kw rok 2006 awangarde

auto kupione od pierwszego wlasciciela rok temu z przebiegiem 138tys km.pojemnosc 3222 od mojego szefa.zrobilem juz nim 30000 km.zuzycie paliwa srednie 7,5.przy ostrej jezdzie ponad 11litrow.trzeba pamietac tylko o jednym ze przy wiekszym silniku skrzynia automatyczna szybciej sie zuzywa,proponuje jazde z finezja.auto cudowne na dlugie dystanse wygoda nie do opisania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mercedes E320 CDI V6 W211 224KM Rok 2008 Avangarde

Samochod kupiony w Niemczech od pierwszego wlasciciela pelne wyposazenie co tu opisywac trzeba tym autem sie przejechac przebieg 120tys km wrazenie jak by sie jechalo nowym samochodem no i ten silnik to bomba zawieszenie airmatic fantastyczne, zuzycie paliwa 8,5 l tylko polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mercedes E 200 CDI, 122kM, Automat

Kochani, kupiłem go osobiście w Niemczech, jak na 4 latka miał przebieg 196 tyś km (udokumentowane), ja przejechałem w 2 lata ponad 70 tys. km, zmieniłem pompowtyskiwacze, i zmiany oleju+filtry.Nic się nie psuje, leję olej napędowy Shela, jest czysty. Cudowne auto na trasę, spalanie poniżej 6l/100, przy prędkosci ok.140 km/godz. Do miasta trochę za ciężkie, ale komfort automatu jest rekompensowany w miescie, to jego zaleta, nie trzeba wachlować skrzynią biegów. Jestem bardzo zadowolony.

W211 2,7

Super autko komfortowe, ekonomiczne a wrażenie z jazdy super

270 cdi 2003R kombi

za taka cene co dałem 25 tys zł to naprawde super samochód konfort ,jazda i spalanie to warto i polecam nie bać sie takich samochódu (kombi duzo bagażnik na napewno sieprzyda chciałem sedana ale nie żałuje że kupiłem kombi -fajny wugląd i duza pojemność
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mercedes E 320 cdi

Witam wszystkich kupiłem tydzień temu mercedesa E211 320 cdi 204 km miałem w tamtym roku s classe w 220 z tym samym silnikem z 200 roku ale zdecydowanie lepiej mi się jezdzi 211

Mam chopla na punkcie OPLA

Jak widzę tą markę kalo mojej gwiazdy na parkingu to nie mogę wytrzymać i muszę go przestawić w lepsze miejsce. Jeżdżę 211 z przebiegiem 270 tysi rocznik 2002 i jest świetny tylko ta elektronika jak jest zimno to jest mały problem z ogrzewaniem ale po krótkim czasie coś styka i pracuje dowiedziałem się że to wina oprogramowania wrażliwe na wilgoć a tak po za tym jak to mówią nie stuka nie puka .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kupno

Planuję kupić Merca E211 2005 rok silnik 3,2 D, ma dylemat czy z takim przebiegiem 230tys. nie będzie awaryjny i blach nie będą korodować.
Proszę o opinię pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Poduszka

Jak to poduszka kosztuje 5000zl?

ekstra xD

samochod sprawuje sie bez zarzutow. jest bardzo oszczedny i dynamiczny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

e po lift z końca 2006 r 320 cdi 4matic na poduszkach

auto niezawodne, komfortowe, ciche i wygodne,jest czym jechać i wyprzedzać, ale drogie było bo koszt ponad 300 tys, bardzo dobrze wyposażone,zrobiłem nim 200 tys. co mnie denerwuje w nim to wymieniam juz 5-ta poduszkę zawieszenia to tylko te koszty to około 25 tys. po to kupiłem airmatic bo jezdżę duzo po złych drogach i chcę komfortu, a że nie bawie się tylko jadę to podobno powoduje awarie poduszek, najczęsciej peka amor i rozcina poduche. nawigacja daje szkołe, i telefon to tez nie jest dobry patent w Mesiu, a i lakier słaby mam poobijaną drobnymi kamyczkami maskę i błotniki z przodu. na poprzednim rzedowej 6-ce 3 litry na sprężynach zrobiłem 550 tys i nic sie w zasadzie nie działo, ten jest gorszy, a podobno nowe, jeszcze bardziej nabite elektroniką są jeszcze gorsze. Stary Mech był nie do zdarcia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry