Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
mama - opinia wątek zamknięty Zrównoważony, ostrożny, uczciwy, dostępny, bardzo miły, z dużą wiedzą,...
~mama
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 maja 2014

Justyna - opinia wątek zamknięty fantastyczny lekarz oraz dobry człowiek; spokojny, opanowany, odpowie na...
~Justyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 listopada 2012

człowiek wątek zamknięty poznałem Pana Doktora w stacji krwiodastwa jak jeszcze była w szpitalu w...
~sheryf9
-

dodano: 17 lipca 2012

Bardzo dobry uczciwy lekarz wątek zamknięty Facet uratował mi zycie. Bardzo kompetentny i uczciwy. W dodatku jeśli chodzi...
~W.A.
-

dodano: 3 lipca 2012

Dr.Dąbrowski świetny fachowiec, lekarz i człowiek wątek zamknięty Od wielu lat sporadycznie korzystam z usług Dr.Dąbrowskiego. Jego leczenie...
~Maciej
-

dodano: 31 maja 2012

dr Dąbrowski to moje guru :) wątek zamknięty jedyny lekarz któremu ufam
~Mary
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2011

uraz ortopedyczny wątek zamknięty wyleczony z urazu, który trwał ponad 1,5 roku. konwencjonalna medycyna...
~k
-

dodano: 9 marca 2011

doskonaly lekarz wątek zamknięty Calym sercem polecam tego lekarza! Leczy sie u niego cala moja rodzina. I...
~joanna
-

dodano: 15 lutego 2011

pacjent - opinia wątek zamknięty bardzo bolesne , a jeżeli pacjent nie może brać akumpunktury to w zamian nic...
~pacjent
1

dodano: 27 sierpnia 2010

SUPER LEKARZ wątek zamknięty MIŁY, KOMPETENTNY,O DUŻEJ WIEDZY
~MARTIN
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 maja 2010

ojciec Tymoteusza i Remigiusz - opinia wątek zamknięty leczenie z pasją i powołaniem do zawodu
~ojciec Tymoteusza i Remigiusz
-

dodano: 6 stycznia 2010

polecam wątek zamknięty empatia, spokój, uprzejmość, wysokie kompetencje;)zdecydowanie polecam...
~go_sia
-

dodano: 12 grudnia 2009

Magdalena Labuda - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim takiego lekarza z tak profesjonalnym podejściem do pacjęta....
~Magdalena Labuda
-

dodano: 26 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry