Widok

Merkus Fikakowo

Jestem klientką sklepu Merkus i robię zakupy codziennie.Wpisy negatywne które są wypowiadane na forum to pewnie rozgrywka osób sfrustrowanych i zgorzkniałych ,które szukają dziury w całym,nie mających uczuć.cytat "Jeszcze się taki nie narodził,żeby wszystkim dogodzić"
Moja opinia rodziny i znajomych jest bardzo dobra.
Panie które tam pracują włącznie z Kierownictwem są osobami bardzo sympatycznymi i życzliwymi.Towar który tam się znajduje jest świeży i urozmaicony.Nie spotykam ,co żałuję bardzo w swojej okolicy.Brawo !!! dla osób zarządzających i personelu .Widać ,że bardzo się starają aby klient wychodził zadowolony.Jestem osobą obiektywną i widzę codzienną dużą pracę włożoną w to co widzę i odczuwam .Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zośka daj sobie spokój.Sama nie wiesz co piszesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z Panią :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba kasjerka pisała...albo te z mięsnego :). Nikt o zdrowych zmysłach takich głupot nie pisze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Matka córka,c*otka,chrześniaczki,kochanki,kochanków,znajomi,przez znajomych.Serial by napisał.Gdzie szukać prawdy.Powiązania niesamowite,łaczą ludzi.A gdzie prawdziwa twarz.Tatarak nie osłoni,zakłamania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niby wszystko w porządku, jest wszystko co potrzeba, panie miłe i pomocne, ale warzyw i owoców w życiu tam nie kupię. Podgnite nektarynki, pomarszczone papryki czy też spleśniałe marchewki... Dramat! Już wolę się przespacerować do Lidla.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Karwiny

Nowe Karwiny (17 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta...

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.

do góry