Widok
Merkus Fitakowo
Polecam wszystkim sklep Merkus Fitakowo... widzę tu różne wpisy..ale ja patrzę na ten sklep przez spojrzenie na sklepy w całym kraju. Wiem jedno zawsze można narzekać ale ten sklep jest bardzo otwarty na klienta. Jakość,ilość,ceny to wszystko jest tu na najwyższym poziomie. Dodatkowo zawsze są otwarci na to czego klient oczekuje a obecnie nie ma tego w sklepie...Sam poprosiłem O. kierownik i bardzo szybko mi to ściągnięto. Nowości to konik tego sklepu. Brawo za to! Pozdrawiam wszystkich krytykujących...ale jak to pisze klasyk...żyjemy w Polsce i do narzekania,złości itd. musimy przywyknąć.
Mobbing- pracownika jest utajony,kto niżej ten przegrywa.Ale nie oto chodzi.Sąd Pracy jest zawsze po stronie pracownika.Oświata Młodocianych,też ma coś do powiedzenia.Prawo pracy w tym zakresie,działa powoli z utratą stabilności,na rynku pracy.Jeśli zatrudnia się znajomych,przez znajomych to przepraszam czy pracownika nie obowiązuje prawo pracy.Szanowni czytelnicy.Po pierwsze jest rozmowa upomnienie,potem nagana ,jak ktoś napisał w cztery oczy przypuszczam wiążące pytanie dla swoich,czy dla wszystkich jednakowa????itp itd.Jeśli chodzi o pracodawcę przypuszczam że o wielu rzeczach czy też incydentach nie wie.Ponieważ można owinąć w bawełnę każdy temat .Jeśli chodzi o bezludną wyspę to poczekajmy zobaczymy.
Proszę, świeże mięso??? Hahaha, to powodzenia życzę! Właśnie na tym dziale pracują najgorsze baby. Non stop niezadowolone, pretensjonalne, coś okropnego. Nie wspomnę już o jakości towaru. Moja żona kilka razy trafiła na stare mięso. Pewnego dnia przyszła do domu z zakupów do domu, wyjęła kurczaka (z wolnego chowu, który nie był przeterminowany) i mało nie padła od smrodu! Wróciła do sklepu i oddała to tym babom! Mięsa tam już nie kupujemy.
Na uwagę zasługuje również parking, za brak biletu w aucie trzeba zapłacić 95 zł. Tak właśnie sklep Merkus ustawia się do klienta... d...pą! Oby tak dalej :). Nie ma co!
Na uwagę zasługuje również parking, za brak biletu w aucie trzeba zapłacić 95 zł. Tak właśnie sklep Merkus ustawia się do klienta... d...pą! Oby tak dalej :). Nie ma co!