Widok
Merkus
Okoliczność jaka mnie spotkała,jest po niżej godności osobistej.Panie Prezesie trzeba pomyśleć o zachowaniu Kier. w stosunku do osób które zaopatrują sklep w artykuły.Arogancja przerasta godności osobistej.Sklep Merkus na Fikakowie ma złą opinię.W stosunku do innej sieci macierzystej sieci.Ogólnie mówiąc ryba psuje się od głowy.Poniżanie to senfenkcja godna weryfikacji.
Ja też o Merkusie ale trochę z innej beczki :)
Byłam ostatnio na zakupach w Merkusie z dzieckiem w wózku... Jeden wielki slalom. Rozumiem, im towaru więcej tym lepiej a że brak troszkę miejsca to wszędzie stoją takie małe 'punkty' np na palecie albo po prostu na stojaku. Niestety do połowa jest ciężki dostęp, ponieważ się nie zmieszczę z wózkiem i muszę objeżdżać na około albo jak już uda mi się wjechać w daną alejkę to już niestety z niej nie wyjadę i cofam i cofam. Może warto pomyśleć o jakiejś lepszej organizacji dot. towaru? :)
W dodatku trzeba na prawdę bardzo uważać aby nie zahaczyć o jakieś butelki.
Taka moja mała własna opinia :)
Byłam ostatnio na zakupach w Merkusie z dzieckiem w wózku... Jeden wielki slalom. Rozumiem, im towaru więcej tym lepiej a że brak troszkę miejsca to wszędzie stoją takie małe 'punkty' np na palecie albo po prostu na stojaku. Niestety do połowa jest ciężki dostęp, ponieważ się nie zmieszczę z wózkiem i muszę objeżdżać na około albo jak już uda mi się wjechać w daną alejkę to już niestety z niej nie wyjadę i cofam i cofam. Może warto pomyśleć o jakiejś lepszej organizacji dot. towaru? :)
W dodatku trzeba na prawdę bardzo uważać aby nie zahaczyć o jakieś butelki.
Taka moja mała własna opinia :)