Widok
Ja raz byłem w zakładzie w Fenixie, to Pani nawet brwi poprawiła (włącznie z usunięciem przysłowiowej "mewy") i wygoliła te włoski na i w uszach, także full wypas, aczkolwiek chyba jest to najdroższy fryzjer w Baninie. Z drugiej strony, za to że takie obrzydlistwa też strzyże to się należy :P
Nie najgorszy jest też fryzjer niedaleko poczty, panie zawsze uśmiechnięte i znacznie taniej :)
Nie najgorszy jest też fryzjer niedaleko poczty, panie zawsze uśmiechnięte i znacznie taniej :)
Myślę, że w dzisiejszych czasach to bardzo dziwne pojmowanie i każdy szanujący się i klienta zakład będzie miał terminal, tymbardziej że to nie jest już wygoda tylko standard. Pan co przywozi mi pizze ma w samochodzie terminal. Nawet jeśli jest tak jak mówisz 3% to średnio od 30 zł za strzyżenie wychodzi 1 zł. Jeśli ktoś tak miałby oszczędzać, to raczej nie chciałbym skorzystać z jego usług. Niektórzy też płacą kartą kredytową i pieniędzy wybrać nie mogą, a ostrzyc na święta by się wypadało.
Czy próbowałeś zapisać się na strzyżenie w unlmtd https://barbers-unlimited.com/ . Są dobrzy mistrzowie męscy, którzy podejmą się każdej fryzury. Mój brat zawsze do nich chodzi. Nigdy nie było z nimi żadnych problemów. Ceny są całkiem rozsądne. Wszyscy mistrzowie mają duże doświadczenie.