Widok

Metal Party

Glan Rock Spot Temat dostępny też na forum:
Na okres wakacyjny zawitają do Autsajdera imprezy METAL PARTY (przeniesione z Medyka z powodu przerwy wakacyjnej). Jeżeli przypadną Wam do gustu to bardzo prawdopodobne, że wpiszą się na stałe do rozkładu imprez tygodniowych. Wszystko zależy od Was. W wakacje w każdy poniedziałek od 20:00 - ostre granie w Autsajderze. Prowadzi DJ BM.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Impreza dobra...

ale z tą "lepszą lokalizacją" to bym się troszkę kłóciła. Ze znajomymi z każdej imprezy musimy wracać taksówką.
Co do samej imprezy to jestem naprawdę zadowolona, znajomych zawsze pełno a DJ puści kawałek o który się poprosi:)
Co do bramkarzy: w Medyku nigdy nie spotkałam się z ich chamstwem. Ci w Autsajderze też są ok:)

Coraz lepiej

No no no, imprezka na dobre sie rozrasta, juz nawet starzy weterani pojawiaja sie na niej. To dobry znak. Nawet znam powód. Poprostu Autsaider ma o wiele lepszą lokalizacje i nie ma głupich bramkarzy. Imprezka naprawde niezła. Nawet zapełnił sie klub!

BM

W ODPOWIEDZI NA PONIŻSZY WPIS...
PRZYCHODZI SPORO OSÓB. CZASEM JEST NAWET WIĘCEJ DZIEWCZYN NIŻ FACETÓW. W TEN PONIEDZIAŁEK
O GODZINIE 24 BYŁO NA SALI 80 OSÓB NIELICZĄC TYCH
KTÓRZY BYLI W LOŻACH I PRZY STOŁACH BILARDOWYCH. STRONA DOTYCZĄCA METAL PARTY:
www.piekielny.blog.onet.pl
MOŻNA TAM ZNALEŹĆ WSZELKIE INFORMACJE, ZDJĘCIA, KSIĘGĘ GOŚCI ITP. DOTYCZĄCE METAL PARTY.
POZDRAWIAM

A jak z płcia piekną?! :-)

Bo nie wiem czy też przychodzi ;-p czy tylko nielicznie ....mój kumpel lubi metal i chciałby poznac fajną diablicę .nie ma netu ale proszę podawa ewentualne namiary :-)

Wszystkim gorąco polecam ;) Muzyka świetna, alkohol niedrogi, a do tego wszystko obywa się bez jakichkolwiek bójek i problemów. Można się niesamowicie wyszaleć !! :))

SKLEP Z AKCESORIAMI

SKLEP MUZYCZNY
Z AKCESORIAMI DLA ROCKA I METALU BYŁ WE WRZESZCZU, NA PRAWO OD MACDONALDA W TYM MNIEJSZYM CENTRUM HANDLOWYM. CZY NADAL JEST NIE WIEM ALE WARTO ZERKNĄĆ. POZDRAWIAM

Ta szkoda tylko że na każdej imprezie jest tak samo,kto bywa wie o co mi chodzi :(

czy wie ktos czy gdzies w gdansku lub gdyni jest sklep z akcesorria do punk rocku/metalu ??

Było super

Ja równiez świetnie bawilem się na tej impreznie. Jeśli chodzi o muzykę to faktycznie z pełna odpowiedzialnością mozną nazwać impreze "metal party" ale oprócz tego na projektorze wyświetlane są teledyski - po dodaniu taniego piwka zabawa przednia - polecam

swietna impreza

oby takich wiecejw Gdansku warta odwiedzenia

Inne tematy z forum Rozrywka

Morska parada statków (3 odpowiedzi)

Już 27 czerwca Gdynia ponownie stanie się morską stolicą Polski. W ramach tegorocznych obchodów...

IRONMAN 2026 Gdynia (6 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy (6 odpowiedzi)

UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam...

do góry