Widok

Metro

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Metro.
Teatr Studio Buffo w Warszawie Metro Libretto i teksty piosenek: AGATA i MARYNA MIKLASZEWSKIE Prapremiera - 30.01.1991 r. w Teatrze Dramatycznym w Warszawie Premiera w teatrze MINSKOFF na Broadwayu /USA/ 16.04.1992 r. do kwietnia 1998 r. zagrano 950 przedstawień! 27 Lat Najlepszego Polskiego Musicalu! Grupa młodych wykonawców opowiada o swoich marzeniach, a każda wyśpiewana nuta, każdy ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystko super ale bilet ulgozy kosztuje 88 zl... jak studenci moga sobie pozwolic na taki luksus?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 22

Myslałam, że biety będą tańsze...ale chyba warto...cena biletów sprawia, że się zastanawiam...Gdyby były tańsze, na pewno bym poszla, bo to swietny spektakl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

drożyzna

ja również uważam tą cene za otalne przegięcie... chętnie bym poszła ale zdecydowanie mnie na to nie stać... teatr dla bogatych
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

hmm

bilety drogie to fakt! ale metra nie oglada sie codziennie.., wiec chyba warto wydac pieniadze na taki cel,ja juz kupilem bilet!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

dwa bilety

Mam dwa bilety do sprzedania na Metro,2 kwiecień godz 16.oo, cena 110 zl każdy- I miejsca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Super !!

Szkoda tylko , ze Natasza Urbańska występowała TYLKO w tym na 19.00 :( zaluję ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

NIESAMOWITY

Bilety drogie to fakt. Ale warto było naprawdę !!
Owacje na stojąco, dużo energii w to włożyli i fantastycznie grali i śpiewali. Dziękuje Wykonawcom za cudowny spektakl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

eh

generalnie niby muzyka super niby fajnie zaspiewane. ALe na Boga zadnej fabuly jest tam jakas jedna fajna choreografia mianowicie "czarno-biali" ale procz tego nic. Aktorstwo ponizej niz mierne to nie bylo aktorstwo tylko mowienie regulek. Caly spektakl opiera sie na krotkim stwierdzeniu "kupili sobie laser i swieca". W KAŻDEJ SCENIE LASER?! to juz przesada. na 10 daje 3 przerwklamowana sprawa. "Komercha"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

do eh

A jakiej tu dogłębnej fabuły szukać? To musical - całość tkwi w piosenkach. Zresztą fakt, że wystawili to już 1300 razy i grają przy full widowni mimo drogich biletów też o czymś świadczy. No i rewelacyjna gra Mariusza Czajki. Co do efektów laserowych - zwłaszcza na Litanii - zapierały dech w piersi. Ale Metro jest musicalem, który trzeba lubić, dlatego nie odniósł spektakularnego sukcesu na Brodway'u.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spektakl mi się podobał , muzyka fajna i dobrze zaśpiewane.Ale jeżeli chodzi o taniec to Teatr Muzyczny w Gdyni bije ich na głowę. Polecam FAME w Teatrze Muzycznym w Gdyni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie występowała na 19 Natasza, przynajmniej nie widziałam jej.

oj, występowała, występowała :] co prawda tylko jako "tłum", ale była, zapewniam :]

nataszy nie bylo w tym spektaklu w gdyni!!!o 19 tez grala ta malolata..

Natasza przecież w Gdyni byla !

W roli Anki - owszem, występowała Natalia Srokocz, czyli "ta małolata".
Ale Natasza w Gdyni była i bynajmniej o 19 występowała - grała kogoś z tłumu.

ja dałam 15 zł za bilet

bardzo podobał mi się wystep o 16 we wtorek;) naładował mnie on pozytywną energią, wszyscy aktorzy byli świetni, a szczególnie pozdrawiam pana Artura Chamskiego, z którym miałam przyjemność zrobić sobie zdjęcie, pozrowienia z Tarnobrzega.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do eh

Phe znawca się znałazł. Ciekawa jestem jak sam byś chociaż jedną scenę zagrał... A skoro nie widzisz tu fabuły ani żadnego sensu to świadczy tylko o Tobie, jaki jesteś płytki! Mi się osobiście bardzo podobało ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

smutne....

W pełni zgadzam się z przedmówca... Poziom musicalu „Metro” oceniam na poniżej krytyki. Głos chłopaka, który grając jedną z głównych ról wykonywał większość utworów, jest krótko mówiąc nieteatralny... (Mam namyśli samą barwę głosu – a nie technikę śpiewu co do której nie można mieć zastrzeżeń). Momentami miałem wrażenie, że oglądam przedstawienie szkolne... Brak spójnej fabuły ... Sceny śpiewane niestety nie były jakoś logicznie wprowadzone...a wiele z nich sprawiało wrażenie naciąganych. Słaba akustyka sali, źle skonfigurowane nagłośnienie – niski wokal w stosunku do wysokiej gitary... ehhhh Mam wrażenie ze wywaliłem kasę w błoto .... To nie wyglądało na profesjonalne, teatralne przedstawienie. Mała scena... Nie wiem, no czepiam się wszystkiego....- ale tak było... Brak gry aktorskiej... Moze za dużo widziałem... Takie musicale jak Chicago, Fame, 12 ławek, Foot Lose etc.. no nie ma porównania....W obliczu tych wszystkich musicali Metro nie ma prawa nazywać się profesjonalna sztuka teatralna;(
To była porażka. Czuje się oszukany, naciągnięty.... Zastawiam mnie jak wyglądają przedstawienia w Romie...Bo chyba tylko Roma może teraz uratować kulturalny honor wawy...
Zapraszam na prawdziwe musicale do Teatru Muzycznego w Gdyni ...
NIEBO A ZMIEMIA ! ! !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Całkowicie zgadzam się z eh Niby wszystko super, muzyka ok, taniec też w porządku, ale wszystko jakieś takie mdłe... Wątek miłosny naciągany, nie wzrusza... Jest paru świetnych aktorów pobocznych, ale główni..... "bez życia"

Metro

Opinie do spektaklu: Metro.
Teatr Studio Buffo w Warszawie Metro Libretto i teksty piosenek: AGATA i MARYNA MIKLASZEWSKIE Prapremiera - 30.01.1991 r. w Teatrze Dramatycznym w Warszawie Premiera w teatrze MINSKOFF na Broadwayu /USA/ 16.04.1992 r. do kwietnia 1998 r. zagrano 950 przedstawień! 27 Lat Najlepszego Polskiego Musicalu! Grupa młodych wykonawców opowiada o swoich marzeniach, a każda wyśpiewana nuta, każdy ...
Przejdź do spektaklu.
do góry