Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
najlepsze rockowe/metalowe miejsce w okolicy wątek zamknięty Metro to świetna imprezownia, gdzie można się wyszaleć a potem napić pysznego...
~theME
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2018

Jestem na tak wątek zamknięty dobra muza rockowa, duży wybór brow, polecam wszystkim w klimacie
~Anonimus
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 października 2016

Nie ma drugiego takiego miejsca wątek zamknięty Najlepsze miejsce dla miłośników rocka i mocniejszej muzy. Bardzo duży wybór...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 października 2016

Obsługa tragedia! wątek zamknięty Klub do tej pory był postrzegany przeze mnie jako przyjazne miejsce gdzie...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 października 2016

przyzwoicie wątek zamknięty Miły klub. Praktycznie jedyne miejsce w trójmieście gdzie fani cięższych...
~skeleton
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 maja 2016

Justyna - opinia wątek zamknięty Najlepszy klimatyczny pub w calym Gdansku. Najlepsza muzyka, najlepszy dj i...
~Justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 grudnia 2015

metro? zawsze! wątek zamknięty Chyba jedyny klub w Trójmieście z naprawdę dobra alternatywna muzyka. Dużo...
~dredzik
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 stycznia 2015

Najlepszy klub w Trójmieście wątek zamknięty Imprezy tematyczne, kararocke, dobra muza, czego chcieć więcej? Jestem w...
~Lilith
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 lutego 2014

Polecam wszystkim znudzonym przewidywalnością gdańskich klubów. wątek zamknięty Myślę, że jest to jedyny klub w Gdańsku serwujący tak różnorodne imprezy....
~Jula
-

dodano: 12 stycznia 2014

Metro, najlepszy rockowe miejsce w trójmieście. wątek zamknięty Zimne,pyszne piwko w przystępnej cenie. Sympatyczna obsługa. i przede...
~Ania
-

dodano: 10 grudnia 2013

POLECAM wątek zamknięty Polecam Klub w 100%.Profesjonalna i miła obsługa,Klimatyczna muzyka. Każdy...
~slawszczep
-

dodano: 17 listopada 2013

nie dolewaja wątek zamknięty W klubie znacząco nie dolewają - piwa. Nigdy nie zdarzyło mi się dostać...
~Adam
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2011

S.M. - opinia wątek zamknięty strasznie śmierdzące miejsce,na maxa zadymione,chyba brak klimatyzacji? nie...
~S.M.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry