Widok
Mężczyzna idealny
Opinie do spektaklu: Mężczyzna idealny.
Teatr Palladium w Warszawie Mężczyzna idealny Andrzej Pacuła "Mężczyzna idealny" - komedia terapeutyczna. Sławny showman telewizyjny, gwiazdor estrady, przeżywa kryzys osobowości i zgłasza się na kurację do kliniki leczenia męskich nerwic. Nie podejrzewa, że to klinika, zupełnie niepodobna, do innych. Kieruje nią ekscentryczny profesor psychiatrii, stosujący metody bliższe raczej hippisom i ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Palladium w Warszawie Mężczyzna idealny Andrzej Pacuła "Mężczyzna idealny" - komedia terapeutyczna. Sławny showman telewizyjny, gwiazdor estrady, przeżywa kryzys osobowości i zgłasza się na kurację do kliniki leczenia męskich nerwic. Nie podejrzewa, że to klinika, zupełnie niepodobna, do innych. Kieruje nią ekscentryczny profesor psychiatrii, stosujący metody bliższe raczej hippisom i ...
Przejdź do spektaklu.
Strata czasu
Nie wiem, na czym polegał komizm przedstawienia. Spędziłem czas patrząc się co chwila na zegarek. Dowcip? Nie to jakieś stare suchary. Starsze panie za mną cieszyły się jak dzieci, na sam dźwięk słowa "pe.nis". Pewnie dawno nie widziały. I te "ku.rwy" lecące ze sceny. Nie przywykłem do chamstwa na scenie. Stanowczo odradzam.