Widok

Michael Patrick Kelly - BOATS

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Po spektakularnych singlach Beautiful Madness i Throwback, które podbiły międzynarodowe listy przebojów, nadchodzi piąty studyjny album Michaela Patricka Kelly'ego B•O•A•T•S Based On A True Story. I to właśnie z repertuarem najnowszego albumu i największymi hitami swojej wieloletniej kariery Michael Patrick Kelly przybywa do Polski na energetyczne plenerowe koncerty!Charakterystyczny ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Po spektakularnych singlach Beautiful Madness i Throwback, które podbiły międzynarodowe listy przebojów, nadchodzi piąty studyjny album Michaela Patricka Kelly'ego B•O•A•T•S Based On A True Story. I to właśnie z repertuarem najnowszego albumu i największymi hitami swojej wieloletniej kariery Michael Patrick Kelly przybywa do Polski na energetyczne plenerowe ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie mogę się doczekać i jestem bardzo szczęśliwa,że znów Go zobaczę, poczuję te emocje, energię. Koncerty MPK dają niesamowitego kopa, odrywają od ziemii i szkoda czytać opinie osób,które w życiu na żadnym nie były. To dojrzały i bardzo wartościowy Artysta. Warto to przeżyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bedzie sie działo

Miłośniczką kotletów i wesel nie jestem,
A tego Pana i jego twórczość uwielbiam ️
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezapomniane przezycie

Udział w koncercie Michaela Patricka Kelly'ego to nie zapomniane przeżycie tym którzy się wachaja polecam a tym którzy są na nie i anty to na pewno nie przekonam. Ja w każdym razie bilet nam od samego początku i już nie mogę się doczekać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jestem fanką tego artysty, ale poszłam ze względu na koleżankę, która nią jest. Co za nieoczekiwany efekt. Wspaniały koncert. Wspaniała energia. A jaki głos. Dużo rodzin z dziećmi. Ja żałuję, że nie zabrałam swoich. Niebywałe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Po spektakularnych singlach Beautiful Madness i Throwback, które podbiły międzynarodowe listy przebojów, nadchodzi piąty studyjny album Michaela Patricka Kelly'ego B•O•A•T•S Based On A True Story. I to właśnie z repertuarem najnowszego albumu i największymi hitami swojej wieloletniej kariery Michael Patrick Kelly przybywa do Polski na energetyczne plenerowe ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry