Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
profesjonalizm wątek zamknięty polecam Pana Michała każdemu. Duża wiedza, profesjonalne, ludzie podejście.
~Agata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2014

Pełen Profesjonalizm wątek zamknięty Jestem zaskoczona podejściem do tematu , fachową wiedzą i profesionalizmem z...
~Danuta Lato
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 września 2013

Naprawdę jestem zaskoczona! wątek zamknięty zdziwiłam się, bo myślałam, że w tej branży pracują same hieny. Na prawdę...
~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 września 2012

Jacek - opinia wątek zamknięty Z Panem Michałem spotkałem się kilkukrotnie. Trochę go pomęczyłem, bo jestem...
~Jacek
-

dodano: 6 czerwca 2012

Wielki POZYTYW wątek zamknięty Pan Michał Skorek jest bardzo dobrym doradcą. Dobiera idealne ubezpieczenia...
~Agnieszka Zużewicz
-

dodano: 28 marca 2012

nieświadomy? wątek zamknięty Zainwestowałem swoje pieniądze w produkcie inwestycje Axa w 2008r Produkt...
~emQ
-

dodano: 2 marca 2012

Profesjonalista wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, godny zaufania i polecenia. Do tego sympatyczny i...
~Joanna
-

dodano: 1 marca 2012

PROFESJONALNIE wątek zamknięty Pana Michała polecił mi znajomy, kiedy zaciągnęłam kredyt na mieszkanie....
~Agnieszka Z.
-

dodano: 28 lutego 2012

profesjonalista. wątek zamknięty Świetny doradca i fachowiec. Dobiera idealne ubezpieczenia i inne usługi...
~Marcin
-

dodano: 27 lutego 2012

Jestem na tak! wątek zamknięty Pan Michał rzetelnie wytłumaczył mi plusy i minusy inwestowania... Do tej...
~Karolina F.
-

dodano: 27 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry