Widok

Mieć brzuch jak marzenie

Opinie do artykułu: Mieć brzuch jak marzenie.

Niejedna kobieta i mężczyzna marzą o estetycznym wyglądzie swojego brzucha. Dieta, ćwiczenia i kosmetyki nie zawsze pomagają. W takim wypadku rozwiązaniem może być inwestycja w abdominoplastykę, czyli plastykę brzucha.Abdominoplastyka, czyli plastyka brzucha to zabieg operacyjny polegający na usunięciu nadmiernej ilości skóry i tłuszczu z podbrzusza lub śródbrzusza oraz plastyce mięśni brzucha.- W efekcie uzyskujemy płaski brzuch oraz zmniejszamy jego obwód. Umożliwia to łatwiejszy dostęp do ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam ale ćwiczenia

zawsze dają najlepszy efekt !
Po prostu gdy go brak to znaczy, że ich intensywność jest za mała.

To jest jak z piecem: gdy ogień za mały to i węgla ciągle dosypywanego nie można spalić.

Odpowiednie żywienie + ćwiczenia = efekt + 7,5 do 13,5 tyś zł w kieszeni.

Wiem co mówię bo ćwiczę regularnie. Panie, które przewijają się przez siłownię (również regularnie) mają brzuchy należycie ukształtowane.

Swoją drogą ta intensywność "Sopockiej fabryki urody" ... niczym "Sunref Yacht" ...
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 15

A6W

i tyle w temacie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 22

Najgorszy zestaw ćwiczeń

nie uwzględniający regeneracji, oparty na metodach sprzed 50 lat.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Również znam wiele osoób które go stosują

tylko efektów nie widzę.

Myślę, że barka im systematyczności.

Co do braku regeneracji - coś w tym jest ale mięśnie brzucha należą do dużej grupy i trzeba je dość intensywnie "męczyć" ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aż prosi sie napisać i kto to mówi

plastyka brzucha a po co mi to?
Mam ogromny brzuch od picia polskiego piwa i jedzenia polskiego bgosu schabowch mielonych ziemniaków ze śmietaną i koperkiem oraz placków ziemniaczanych ALE ON JEST PŁASKI JAK LODOWISKO bo nie jadam tureckich włoskich czy amerykańskich śmieci z barów czego i wam życzę.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 17

Mniej żarcia!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 6

jeden trener powiedzial, ze zadne cwiczenia nie dadza nam plaskiego brzucha jesli nie zaczniemy biegac. Tylko bieganie pozwala spalic tluszczyk i wzmocnic miesnie brzucha. Same cwiczenia nie sprawia, ze spalimy tluszcz, ktory tak naprawde spala sie po 20-30 minutach cwiczen. A przeciez tyle "brzuszkow" nie robimy. Robiac brzuszki owszem wzmacniamy miesnie, ale nie spalamy tluszczu, a tu jest droga do sukcesu. Nie wyobrazam sobie plastyki brzucha i wielkiej blizny po. Pozniej jakies wahania wagi. Nie lepiej jesc dobrze, a zdrowo, czeso, a malo i sie ruszac? PRzeciez mozna jesc wszystko, byle w malych porcjach 5 razy dziennie. A ruch przelozy sie na nasza kondycje, samopoczucie, cere. Nie lepiej tak spedzac czas a te 13 tysiecy stracic na jakias fajna wycieczke?
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jaki to jest brzuch jak marzenie?
Kto to wyznacza, kto określa i wycenia? Bóg się pomylił? :) Teraz twórcą ludzi jest reklama i chirurg
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 8

Poza tym to nie jest coś, co spala taknek tłuszczową tylko daje efekt 'kaloryfera' jak ktoś juz jest szczupły i ma jakieś-tam mięśnie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

intensywnie, ale niezbyt często
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ok. Zgadzam się.

Jednak są to wyjątkowe sytuacje i w takich przypadkach operacja jest uzasadniona. Zleca ją lekarz a nie "brak czas na pracę nad sylwetką" czy inne tego typu wymówki.

Ile osób z takim problemem skorzysta z takiego "centrum" ?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

delux zna czydla nowobogadzkich snobów

a ci własnego rozumu niemaja ale maja kase wiec trzeba im wciskac bzdury za grubą kase !!I jestem jak najbardziej za niech słuchaja te bzdury i wydaja kase a najlepiej niech sie dadzą pokroić za gruba kase by wygladac jak ja!Tylko ze ja nie wydaje na to ani grosza nie muszę.A na dodatek jeszcze mi za to płacą jako trener personalny :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

ale poco im zdarzdasz prawde maja kase stac ich wydac tyle kasy to niech wydaja naiwnych niesieja

dla takich to itak za tanio powinni placic po 20tys zł!! minimum
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

operacja plastyczna to bzdura

Jeżeli ktoś ma problemy ze swoją dietą i brakiem ruchu, przez co tyje, to co mu da taka operacja? Po operacyjnym zmniejszeniu ilości tkanki tłuszczowej, jeśli ktoś za dużo je, to po paru latach znów będzie w punkcie wyjścia. I co wtedy? Kolejna operacja?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lenistwo to nie wada fabryczna

Jeszcze trochę i spece wymyślą kolejny papier typu dysfigurię itp.

Poza tym co z tego, że usuniesz sobie tkankę tłuszczową za xx tys. zł, skoro swoim bezsensownym odżywianiem się i brakiem aktywności fizycznej i tak ją przywrócisz prędzej czy później?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja jadam i mam kratke na brzuchu, nie cwicze nic

mam poprostu czesciowo fizyczna prace - i zdrowe cialo..... a jak sie wam tluszcz rozlewa to do ROBOTY, jesc polowe albo do LEKARZA.....bo to nie jest takie ze za 2tyg zaczne..... a po 50 -masz zawal albo niewydolnosc i BYE - nie po dobry wyglad a po ZDROWIE !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

dieta i ćwiczenia ZAWSZE pomagają

ale do tego potrzebna jest jeszcze KONSEKWENCJA.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry