Widok

Miejsce fajne choć organizacja pracy obsługi fatalna !

Samo miejsce bardzo ładne choć przy moim trzecim pobycie zauważyłam, że bardzo pogorszyła się dbałość o czystość ( pod urządzeniami typu slizgawka kłęby kurzu).Co do obsługi to muszę się wypowiedzieć negatywnie. Za pierwszym razem jak byłam na urodzinach u koleżanki mojej córki to nie znając zasad korzystania z pakietów urodzinowych poprosiłam o kawę za którą zapłaciłam. Dopiero później mama jubilatki poinformowała mnie, że napoje dla rodziców są bezpłatnie i nie powinnam płacić za kawę. Przy moim kolejnym pobycie spotkała mnie przykra sytuacja, moja córka chciała mieć umalowaną twarz i nie wiedząc, że pani maluje tylko twarze dzieciom z urodzin (my nie byłyśmy na urodzinach) stanęła w długiej kolejce i czekała ponad 15 mni na swoją kolej. Gdy doszła do swojej kolejki pani malująca w sposób bardzo niemiły powiedziała do mojej 6 letmiej córki cytuję: "ciebie nie umaluję bo nie jesteś gościem urodzinowym". Dla osoby dorosłej byłoby to zrozumiałe ale dla dziecka które długo czekało w kolejce i nie orientuje się w zawiłościach procedur urodzinowych nie było.Uważam, że miejsce przyjazne dzieciom i ich prostocie pojmowania świata nie powinno być tak "brutalne"i można w miły sposób odmówć
Moja ocena
oferta: 5

kreatywność: 4

jakość usług: 2

bezpieczeństwo: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 4

3.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14
My z córką często bywamy w Elefunie i pewnego razu również córka podczas trawania urodzin na których nie była gościem chciała mieć pomalowaną twarz. Podeszlismy do Pani z obsługi, poprosilismy i nie było z tym problemu. A co do czystosci to jest to najbardziej zadbane miejsce tego typu w całej Gdyni, oby tak zostało... Jeszcze jest cos co wydało mi sie bardzo pozytywne: przy pierwszej wizycie kupiliśny bilet godzinowy za 12 zł, w rezultacie okazało sie że córka nie chiała wychodzic i zostaliśmy ponad dwie godziny za co ostatecznie dopłaciliśmy róznicę 8 zł (bo 20 zł kosztuje zabawa bez ograniczenia czasowego) - byłem bardzo miło zaskoczony, bo równie dobrze można było doliczyć 12 zł za każdą kolejną godz. Dziekuję:-)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
zgadzam się z poprzednikiem :) Podczas trwania przyjęcia wystarczy podejść i poprosić a mojemu synkowi zawsze pomalują buźkę. Z tego co zauważyłam to nawet bez ingerencji rodziców Panie mówią dzieciom że pomalują buźkę tylko dziecko nie będące na urodzinkach musi stanąć za gośćmi urodzinowymi i sprawa załatwiona :) Obsługa bardzo miła, a dzieci wychodzą zadowolone :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
to chyba jest pan znajomym kogoś z "obsługi"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
mama wrzenie, ze wlascicel broni sie jak moze, ale sama bylam swiadkiem jak pani nakrzyczala na chlopca, ktory tylko prsil o worek z butami. Te panie powinny pracowac przy sortowaniu ziemniakow a nie z dziecmi, tu potrzebne jest wyczucie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niestety moja opinia o paniach pracujących w tym a także w dopiero co otwartym nowym obiekcie funpark w centrum GEMINI jest jak najgorsza. Moja już pierwsza wizyta i w jednym i w drugim punkcie zakończona jest ogromnym niesmakiem. Niemiłe i prostackie wręcz traktowanie dorosłych mogę znieść ale styl w jakim się podchodzi do dzieci zakrawa nawet na to aby takie punkty zamykać. Nierozumiem właścicieli (choć to takie "polskie") potrafią tylko kasować za wstęp i każdą rzecz. Czy tak trudno jest zatrudnić opiekunki wykwalifikowane, takie które kochają dzieci i swoją pracę, wszystkie bez wyjątku panie w tych dwóch miejscach wyglądają jakby pracowały tam z przymusu i najchętniej plotkowałyby ze sobą na swoje prywatne tematy od otwarcia do zamknięcia lokalu. Masakra. Zapłaciłabym więcej gdybym wiedziała że moje dziecko jest pod dobrą opieką a tak poprostu kończy się na jednorazowej wizycie- żal tylko dzieci, bo one nie rozumieją "reguł" jakimi te placyki się kierują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Panie Bąbelku, powyższe opinie dotyczą sali zabaw Elefun. A to zupełnie inne miejsce niż to o którym pan pisze.

Natomiast co do obsługi w Elefunie. Ja jestem zadowolona. Od razu uprzedzam, że nie jestem znajomą obsługi, ani też jakimś stałym bywalcem. Ale moja córka, zawsze była dobrze traktowana, gdy nie była gościem urodzinowym, to buźkę miała pomalowaną, i nawet wychodziła czasami z balonikami. Przy wyjściu zawsze dostawała jakiegoś cukierka.

Także ja mogę wystawić opinię tylko pozytywną.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry