Widok

Miejsce z potencjałem

Miejsce z potencjałem, ale niestety dzisiejsza pizza była jedną z gorszych w moim życiu. Po pierwsze zaczynając od podawania pizzy, została ona zaserwowana na dużej drewnianej podstawce, co wydaje się normalne, ale do tego dano mi talerzyki do ciasta (15 cm). Następna rzeczą są sosy. Wypróbowałem czosnkowy i pomidorowy, obydwóm zdecydowanie brakowało jakiegokolwiek smaku, nie wspominając o soli i pieprzu. Przejdę teraz do klu sprawy. Pizza (Verona- tylko z nazwy), myślę że w każdym teście uplasowałaby się za pizzą Giusseppe z Tesco. Niestety, brak dobrej bazy w postaci sosu przy cieście, które swoją drogą smakuje jak mrożone. Ser bez smaku (tak jak wszystko) do tego papryka w przesadnej ilości. Co do reszty, to nie mogę nic napisać, bo już byłem źle nastowiony przez wyżej wymienione sprawy. Podsumowując, pizzeria nowo otwarta, lokal w dobrej lokalizacji, z bogatym menu, stosunkowo miłą obsługą, ale najwidoczniej z miernym kucharzem/kurzami albo ze skąpym właścicielem. Pozdrawiam i raczej nie zachęcam!
Moja ocena
Domowa Maniana kategoria: Pizzerie
obsługa: 4

menu: 5

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne, wszystko złe i niedobre hehe smakosz się znalazł haaaa. Ciekawe czy w konkurencji ci smakuje - co za ludzie!! No tak ale czego się spodziewać po tej miernej konkurencji, piszą bo im się trzęsą portki, że dobra pizzeria się otworzyła. Powalczcie na jakość a nie na głupie komentarze. Żal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aleś się Kobee rozpisał. Trochę za dużo jak na obiektywną opinię. Na szczęście następne opinie są prawdziwe.
Ale pisać każdy może ... nawet takie paszkwile.
Byłem jadłem jest super sympatycznie i smacznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry