Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Cennik wątek zamknięty Wniskujac z tego ze na stronie internetowej nie ma cennika to pewnie ceny...
~zainteresowana
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 stycznia 2008

Bardzo Dobry Salon wątek zamknięty Byłam w tym salonie w styczniu po raz pierwszy i wyszłam bardzo zadowolona....
~Barbara W
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 lutego 2011

... wątek zamknięty Zrobiłam sobie w tym salonie makijaż stały brwi - jestem zadowolona, super...
~Anna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 stycznia 2011

zbytnia ciekawosc wątek zamknięty odwiedzilam salon po raz pierwszy tuz przed swietami by sie zrelaksowac, ale...
~mira
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 stycznia 2010

makijaż permanentny wątek zamknięty Długo się zastanawiałam.....niepotrzebnie. Zrobiłam sobie kreski dolną i...
~Magda
-

dodano: 30 października 2009

Very Happy wątek zamknięty Powiekszylam sobie usta tu i jestem bardzo zadowolona,,, sa bardzo naturalne...
~Magdalena
-

dodano: 3 czerwca 2009

polecam! wątek zamknięty bylam dzis na podstawowej mikrodermabrazji wraz z ultradzwiekami. zabieg...
~natalia
-

dodano: 7 maja 2009

Miejska Farma Pieknosci wątek zamknięty Witam jestem stala klientka i musze przyznac iz dawno nie spotkalam sie z...
~stala klientka
-

dodano: 27 marca 2009

można się czuć bezpiecznie wątek zamknięty Jest czysto, nawet sterylnie. Ilość oferowanych usług duża i na dobrym...
~Iwona
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 września 2008

ms - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, polecam.
~ms
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2008

MAKIJAZ TRWALY REWELACYJNY EFEKT LINI MIEDZY RZESAMI wątek zamknięty PANI EWA JEST MISTRZYNIA MAKIJAZU TRWALEGO BARDZO DLUGO ZASTANAWIALAM SIE NAD...
~ewcia
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 9 stycznia 2008

BRAK DOŚWIADCZENIA wątek zamknięty Pisze tego mejla w imieniu mojej dziewczyny. Jesteśmy zażenowani wykonaniem...
~Sławomir Kamiński
-

dodano: 29 listopada 2007

warto zajżec wątek zamknięty Pozbyłem się kurzych łapek i bruzd na czole, aż sam nie wierzę że to było...
~Arek
-

dodano: 24 listopada 2007

oaza spokoju i pelen profesjonalizm wątek zamknięty rewelacyjny klimat.miejsce do ktorego chce sie wracac.bardzo sympatyczna i...
~maika
-

dodano: 10 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

14

wątków

do góry