Widok
Mieszane uczucia
Skuszony opiniami wybrałem się z lepszą połówką w niedzielę na obiad. Wystrój sympatyczny, obsługa bardzo miła, bezpośrednia. Na zamówienie czekaliśmy niezbyt długo - ok. 20-25 minut, pizza wjechała gorąca i duża. I niestety tutaj miłe rzeczy się skończyły. O ile do wielkości pizzy nie mam zastrzeżeń, to przy jej cenie (25 PLN za Diavola) mogłem oczekiwać oprócz ciasta i sera jak nie pełnego, to jednak pełniejszego 'obłożenia' salami - a na całej pizzy (większej niż bardzo duży talerz) było....uwaga.... 5 plasterków salami (każdy średnicy ok. 4cm. Bardzo mnie to zniesmaczyło, takie oszczędzanie na kliencie dla mnie jest nie do pomyślenia, polecam poprawę, o ile ja nie wrócę, to może nie stracicie więcej klientów. Sam smak pizzy to rzecz oczywiście gustu, dla mnie subiektywnie jak na ostrą Diavol'ę to zdecydowanie łagodna jak margharita, ale może wynikało to z prawie braku ostrej salami na pizzy ;-). Poza tym super pomysł - sos z jak sądzę świeżych przecieranych pomidorów, ale on jest kompletnie bez smaku - może warto go doprawić? I ostatnia rzecz - ceny wg mnie bardzo wysokie, za sam spód od pizzy 12 złotych !?!? brak mi słów - tyle kosztują normalne 'pełne' pizze gdzie indziej
Moja ocena
A Modo Mio
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 6
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
4.3
* maksymalna ocena 6