Widok

Mieszkanie Sojowa 18

Witam. Szukam mieszkania na Dąbrowie i sporo mieszkań do sprzedaży jest w blaszakach vel hotelowcach na Sojowej. I to w dość niskich cenach.
Kiedyś było głośno o młodzieży, która balowa£a po piwnicach i klatkach właśnie w tych blokach. Czy tak jest nadal? Czy w pięknych, wyremontowanych budynkach można mieszkać w spokoju czy remont to tylko zamaskowanie dziejących się tam dalej cudów?
Będę wdzięczna na opinie i sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, również szukam mieszkania w tej dzielnicy, więc podbijam temat i przyłączam się do pytania. Dodatkowo, chciałbym się dowiedzieć jak jest z bezpieczeństwem w innych rejonach Dąbrowy. Czy są jakieś okolice, których należy z tych względów unikać?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dąbrowa generalnei należy do bezpieczniejszych dzielnic w Gdyni. Kiedy w hotelowcach mieszkało szemrane towarzystwo, teraz młodzież już wyrosła i sie wyprowadziła; niemniej jednak dokładnie nie wiem jak to wygląda (mieszkam przy skwerku P. Mazura). Chciałabym tylko zauważyć, że w tym nowym bloku siedzibę ma jeszcze mops oraz biura przychodni (np. księgowość)- gdzie ludzie jednak często chodzą (choćby po faktury za zabiegi w przychodni itd.)- a biura te nie są oddzielone od częsci, gdzie są prywatne mieszkania (tym samym po korytarzach chodzą interesanci i to dosyć często); może jestem "nawiedzona", ale mi by to lekko przeszkadzało- każdy może wejść bezproblemowo i "pooglądać sobie korytarze" czy też rozejrzeć się. Dodatkowo proszę zwrócićuwagę, że balkony w nowym budynku po jednej ze stron mają widok na mieszkania w hotelowcach- wiadomo, że ciężko o piękny widok dzisiaj, ale tu naprawdę balkony są tuż obok okien hotelowcach).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dąbrowa

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry