Widok

Mieszkanie na Złotej Karczmie - niskie ceny

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,
szukam mieszkania 1-2 pokojowego, nie ukrywam taniego - tak do max 160 tys.
Na trójmiejskich ogłoszeniach najwiekszy wybór całkiem ładnych i ustawnych i bardzo tanich mieszkań 2 pokojowych jest na Złotej Karczmie.
Z natury jestem mocno nieufna i podejrzliwa. Dlatego też zastanawiam sie dlaczego jest aż tyle ogłoszeń sprzedazy mieszkań z tej dzielnicy i w takich niskich cenach? Nie jest to podejrzane?
Wiecei może dlaczego tak jest i czy warto poświęcic takim ofertom uwage a potem pieniądze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Słabego, rynek wtórny?. Blok jak hotelowiec.
image
Hmmm, na zdjeciach wygladaja te mieszkania całkiem dobrze. Myślałam, że tam chodzi może o zarządcę, bo gdzies obiło mi sie o uszy, że spółdzielnia nie płaci za ogrzewanie i maja je odciąć. Ale nie wiem czy to prawda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy tylko chodzi o to, ze to "hotelowiec" ? Jak sie tam mieszka?
Mieszka bardzo spokojnie :)

Tylko ta spółdzielnia :( i czynsze wysokie
n a słabego spółdzielnia nie jest droga na złotej karczmie to jest drogo...
mieszkamy na słabego ponad 5 lat i nie wyobrażam sobie przeprowadzki na inna dzielnicę. w pobliżu jest wszystko, przychodnia, kościół SP i gimnazjum, przedszkola i żłobek a na dodatek centrum handlowe i park krajobrazowy. bloki może wyglądają trochę obskurnie ale nie narzekam. miałam okazje mieszkać w innych rejonach gd ale nigdzie nie było tak spokojnie. jeżeli masz iwęcej pytań napisz na czarny_78@vp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzeilnica jest bardzo spokona, bo kiedys przydzial mieszkan dostawili tam policjanci...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak tylko z tych policjantów to zostały same upierdliwe zgredy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
spokojnie? sama menelnia ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkania są tanie, bo dość daleko od Centrum. Taka była moja pierwsza myśl jak się tu przeprowadzałam jakieś 7 lat temu. Ogólnie dobrze się mieszka, tak jak poprzednik pisał wszystko jest w pobliżu: szkoła, przychodnia, przedszkole, las na spacery. Połączenia komunikacyjne z centrum dobre. Ja mieszkam na tej spokojniejszej części Złotej Karczmy. Osobiście nie polecam hotelowców- duża patologia. Niedługo sama sprzedaje mieszkanie na Złotej "uciekam" jeszcze dalej od centrum..., ale mimo wszystko z sentymentem będę tu wracać.
Polecam tą część Gdańska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to prawda patologia ale juz coraz mniejsza mieszkancy walczą z tym plepsem wkoncu to juz mieszkania spółdzielcze w dwójce jest mieszkanko na sprzedaż 35m 160 000 jesli ktos jest zainteresowany
właśnie, jest dużo ofert mieszkań na samej ul. Złota Karczma, jak i ul. Słabego - czy jest tam bezpiecznie, kradną czy jest tam raczej spokojnie bez kryminalnych występków?
gdzie warto kupić mieszkanie, a gdzie nie, co polecacie?
czy są tam jakieś osiedlowe sklepiki?
pozdrawiam
do góry