Widok

Mieszkanie od dewelopera

Witam,

wkrótce mam zamiar kupić mieszkanie na rynku pierwotnym w Gdyni.

Czy możecie się podzielić swoimi opiniami i doświadczeniami, które inwestycje są godne uwagi. Chodzi mi przede wszystkim o atrakcyjność lokalizacji do ceny no i oczywiście o dewelopera.

PS W grę wchodzą również lokalizację Sopotu i północnego Gdańska.

Pzdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj budżet i metraż jaki cię interesuje
Ok 200 tyś, ok 40m2, 2 pokoje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co dla Ciebie oznacza atrakcyjność lokalizacji?
Chodzi o dobrą komunikację, np w pobliżu SKM.
W północnym Gdańsku masz na Przymorzu Albatross Towers, jak za tę lokalizację to cena jest naprawdę dobra no i wszędzie masz blisko w zasadzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
za taką kwotę nie kupisz mieszkania w Sopocie, w Gdańsku ... chyba ,że stare budownictwo na Stogach lub w Nowym Porcie.

W Baninie od dewelopera zmieścisz się w tej kwocie i zostanie na częsciowe wykończenie
Wedlug mnie nie da rady znalezc mieszkania od dewelopera w Gdyni, w okolicach kolejki i w takiej cenie. Sama szukam czegos ok 45-48 m2 i ponizej 330 tys nic nie znalazlam. Ceny mieszkan niby spadaja, ale nie w atrakcyjnych lokalizacjach i w nowym budownictwie ;)
Oby nie od dewelopera z pasja...czyli Eurostylu....
Strata nerwow....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zajrzyj do jw construction, sam szukam mieszkania i znalazłem u nich ofertę w apartamentowcu w Redłowie za 6810 za m2, oferta naprawdę ciekawa, widziałem wizualizację i wygląda świetnie, ma być do oddania w przyszłym roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Dom drewniany (17 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (45 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

dobry i tani projekt domu (20 odpowiedzi)

gdzie najlepiej kupić lub zamówic projekt domu? macie jakieś doświadczenia i wskazówki?

do góry