Widok
Zależy gdzie i w jakim standardzie. Generalnie mieszkania z widokiem są dość drogie, ale można trafić na okazję, tak jak było w moim przypadku 3 lata temu.
Kupiłam mieszkanie w Sopocie z widokiem na morze, 47 m2, 2 pokoje za 250 000. Mieszkanie w bloku, było w bardzo złym stanie do generalnego remontu, ale takie chciałam żeby sobie wyremontować po swojemu.
Kupiłam mieszkanie w Sopocie z widokiem na morze, 47 m2, 2 pokoje za 250 000. Mieszkanie w bloku, było w bardzo złym stanie do generalnego remontu, ale takie chciałam żeby sobie wyremontować po swojemu.
Ciekawe kiedy ludzie zauważą, że pisanie "tuż pod/obok znajduje się plac zabaw dla dzieci" może być z automatu odrzucającym do zainteresowania ofertą ?
Przecież nie każdy w kraju, który jest na przedostatnim w światowej demografii państw rozwiniętych, ma dzieci. I nie każdy chce miec balkon na dzieciowisko, tzn plac zabaw.
Przecież nie każdy w kraju, który jest na przedostatnim w światowej demografii państw rozwiniętych, ma dzieci. I nie każdy chce miec balkon na dzieciowisko, tzn plac zabaw.
Im dalej od centrum, tym taniej. Na Twoim miejscu poszukałabym może czegoś nawet poza granicami Trójmiasta, jest większa szansa na lepsze okazje cenowe, jeśli bardzo zależy Ci na widoku na morze. Ale to jednak dość drogi interes. Nie lepiej kupić coś bez widoku, ale w pobliżu, żeby można było przejść się na spacer na plażę? O ile nie pracujesz w domu albo nie jesteś w nim unieruchomiona, to taki widok to sztuka dla sztuki, bo nie spędzisz za wiele czasu na podziwianiu widoku za oknem.
Korzystam z wypożczalni samochodów Fleet Center
Najgorzej to kupić mieszkanie z widokiem na morze, ale w bloku. Widok może ciekawy ale fajnie mieć przeświadczenie że przy konieczności sprzedaży dostanie się może 70% wkładu ? W tej chwili każdy kto może ucieka z bloków, to jest studnia bez dna, zwłaszcza jak się okaże po badaniach że blok może być do remontu całkowitego ?
To zależy od wielu elementów. Układ miasta ze Wzgórzami Morenowymi powoduje, że istnieje szereg lokalizacji z możliwymi widokami.
Diabeł tkwi w szczegółach. Jakie to ma być mieszkanie, w jakim stanie etc etc.
A najlepiej zacząć od kwestii jakie ma się możliwości finansowe - wtedy wiadomo co brać pod uwagę.
Diabeł tkwi w szczegółach. Jakie to ma być mieszkanie, w jakim stanie etc etc.
A najlepiej zacząć od kwestii jakie ma się możliwości finansowe - wtedy wiadomo co brać pod uwagę.
To wszystko zależy od tego jaka to jest odległość nieruchomości od morza. Mieszkania w Sopocie, czy Gdańsku będą posiadały z tego powodu automatycznie wyższą cenę. Ja osobiście rozglądam się nad mieszkaniami w Płucku. Nie ma tutaj aż tak dużego ruchu, a radość z bliskiego kontaktu do morza taka sama. Jestem zainteresowana ofertą https://heweltdeweloper.pl/.