Widok

Miła znajomość

Witam.

Czy możliwe jest poznanie osoby, która zechciałaby czasami porozmawiać, po prostu przyjaźnie pogawędzić, spędzić miło, aktywnie czas.

Mam prawie 25 lat. Jestem osobą o miłej aparycji, pozytywnie nastawioną do życia, poważną i ceniącą sobie szczere relacje interpersonalne. Ukończyłam studia, mam swój wachlarz zainteresowań i ulubionych zajęć.

Lubię różnorodne, miłe formy spędzania wolnego czasu, wypady do kina, teatru, spacery. Przejażdżki rowerowe czy wypady do klubu, pubu nie stanowią problemu. Byłoby mi przyjemnie, gdyby ta osoba także dzieliła te lub podobne zainteresowania.

Mam nadzieję na pozytywny odbiór mojego ogłoszenia mimo świadomości, iż różnie to bywa i co poniektórzy zamieszczają różne, niekonieczne miłe opinie.

e mail: apple695@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Możliwe ale wykonalne jeśli się przełamiesz, wachlarz możliwości zawsze jest.

W sobotę możesz uczestniczyć w ognisku, którego szczegóły znajdziesz w zakładce towarzyskie, nie będzie odpowiadało to co niektórzy po ok 22:00 idą do klubu w Gdyni potańczyć do białego rana :))

Jak żadna propozycja nie podeszła to pozostaje Niedziela godzina 19:00 klub Parlament koncert - zaczyna się o 20:00 bilety na miejscu lub w empiku.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niemiłe opinie są zazwyczaj wynikiem dawania pretekstu poprzez kiepski dobór słów (aby nie nazwać tego inaczej:p). Twoje ogłoszenie jest ładnie napisane;) Co jest komplementem, mimo że niekorzystnym, bo mało kontrowersyjne tematy nie są zbyt popularne, a przez to szybko znikają na dalszych stronach forum.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry