Widok

Miła znajomość

Poznajmy się Fikakowo Temat dostępny też na forum:
Witam.

Czy możliwe jest poznanie osoby, która zechciałaby czasami porozmawiać, po prostu przyjaźnie pogawędzić, spędzić miło, aktywnie czas.

Mam prawie 25 lat. Jestem osobą o miłej aparycji, pozytywnie nastawioną do życia, poważną i ceniącą sobie szczere relacje interpersonalne. Ukończyłam studia, mam swój wachlarz zainteresowań i ulubionych zajęć.

Lubię różnorodne, miłe formy spędzania wolnego czasu, wypady do kina, teatru, spacery. Przejażdżki rowerowe czy wypady do klubu, pubu nie stanowią problemu. Byłoby mi przyjemnie, gdyby ta osoba także dzieliła te lub podobne zainteresowania.

Mam nadzieję na pozytywny odbiór mojego ogłoszenia mimo świadomości, iż różnie to bywa i co poniektórzy zamieszczają różne, niekonieczne miłe opinie.

e mail: apple695@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć.

Jest możliwe poznanie osoby, której szukasz, ale najpierw musisz wyjść z domu. Najlepiej do miejsc do których piszesz, że lubisz chodzić czyli: kino, teatr, pub czy "na rower". Będąc w kinie jest duża szansa, że spotkasz kogoś kto lubi kino, podobnie jest z pubem. Mam nadzieję, że pomogłem. Niestety na starość robię się zgryźliwy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Artur - no pomogłeś pewnie ;-)

autorce pewnie chodzi o to, że nie lubi w takie miejsca chodzić sama. Co doskonale rozumiem, bo tez nie lubię i nie chodzę sama.

do autorki - tu na forum czasem sa organizowane różne wspólne wyjścia - imprezy, kino, ogniska są, tylko teraz już nie pora. Śledź forum i może wybierz się gdzieś a na pewno poznasz nowych ludzi.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
"Jestem osobą o miłej aparycji, pozytywnie nastawioną do życia, poważną i ceniącą sobie szczere relacje interpersonalne. "

Normalnie jakbym list motywacyjny czytał... chwilunia, gdzie jest @sam? on szuka "kogoś" do pracy :D
hehehe

przywołaj @sama - dobra myśl ;-)))
Jeśli chodzi o przejażdżki rowerowe to chętnie mogę się z Tobą wybrać. Często jeżdżę po Trójmieście rekreacyjnie jak i sportowo.
Że też nie zauważyłem tego wcześniej! ;D

Kobieto, z nieba mi spadasz. I to jeszcze z Fikakowa!
Mamy do siebie rzut beretem.

Piszę do ciebie maila! Sprawdzaj skrzynkę : )))
Witaj;) chetnie Cie poznam.
Znaczy się kogo? : )))
Ciebie @sam zapewne :D
Tak też pomyślałem ;D
Wolałem zapytać, bo nie chcę nikomu koleżanek podbierać.
No widzisz znowu sie zgadzamy hehehe :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możnaby powiedzieć ... "jak w starym małżeństwie" ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No prawie :D

Inne tematy z forum Wielki Kack

Foresteria (4 odpowiedzi)

Foresteria powstaje przy ulicy Bieszczadzkiej w Gdyni, w prężnie rozwijającej się dzielnicy...

do góry