Miladent

Stomatolodzy

Gdańsk, Rajska 1/5C/D

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ja - opinia Prof. Adam Zedler jest miłym człowiekiem i profesjonalnym chirurgiem ì...
~Ja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 marca 2023

Magdalena P - opinia wątek zamknięty Najgorszy dentysta u jakiego byłam, to Piotr Lenarczyk, gdybym wiedziała...
~Magdalena P
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 15 września 2022

E.W - opinia wątek zamknięty Niestety muszę zgodzić się z opiniami tutaj , w maju minie 3 lata jak nosze...
~E.W
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 marca 2021

Ortodonta tragedia - opinia wątek zamknięty Od trzech lat noszę aparat ortodontyczny zakładany w tym gabinecie i...
~Ortodonta tragedia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 12 czerwca 2020

Nie polecam - opinia wątek zamknięty Odradzam zakładania aparatu ortodontycznego w tej klinice. Miałam bardzo małą...
~Nie polecam
1

dodano: 10 marca 2020

Agata - opinia wątek zamknięty Miałam bardzo małą wadę, aparat miałam nosić do 2 lat. Jestem załamana....
~Agata
1

dodano: 1 kwietnia 2020

Mar Ka - opinia wątek zamknięty Totalna porażka. Ponad 3 lata temu zdecydowałam się na założenie aparatu...
~Mar Ka
1

dodano: 11 lutego 2020

Klient przychodni - opinia wątek zamknięty Niestety, ale podobnie jak moje poprzeniczki jestem zawiedziona usługami...
~Klient przychodni
-

dodano: 5 kwietnia 2020

pacjent wątek zamknięty chirurgia jak dla mnie porazka, personel bardzo niezyczliwy i nieprofesjonalny “
~pacjent
1

dodano: 25 lutego 2019

Brak odpowiedzialności za realizację usług wątek zamknięty Największym skandalem fakt, iż realizując świadczenie w klinice Miladent i...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 października 2019

Chirurgia mistrzostwo świata wątek zamknięty Z całego serca polecam chirurgie na rajskiej w Gdańsku, miła obsługa jakość...
~Nata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2019

Plombowanie zęba wątek zamknięty Nie polecam, miałem zakładane wypełnienie w zębie i następnego dnia plomba...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2019

Super polecam wszystkim wątek zamknięty Dr Zedler, mistrz chirurgii
~Zosis
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 października 2018

Nie zawiodłem się wątek zamknięty Bardzo kompetentna i sympatyczna kadra, profesjonalne podejście do pacjenta.
~Rafał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 maja 2018

poleacam polecam wątek zamknięty miła obsługa od rejestracji po gabinet, polecam dr Skalskiego, jedyny mały...
~Zdzisław
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 maja 2018

Implanty wątek zamknięty Dr Skalski, pełen profesjonalizm ,bardzo dobry specjalista. Polecam....
~Róża
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 maja 2018

Super wątek zamknięty Z dzieckiem ,ból ,bez kolejki ,jak na brak zapisu czas oczekiwania ok. Bardzo...
~ewatryb@wp.pl
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 maja 2018

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobra obsługa i cały personel sympatyczny. Czas oczekiwania na wizytę...
~Tomek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 maja 2018

nie polecam wątek zamknięty Poszłam na bezpłatne badanie kontrolne, żeby dowiedzieć się, co muszę zrobić,...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2018

Zdecydowanie odradzam! wątek zamknięty Po dwóch nieprzespanych nocach byłem zmuszony wybrać się do stomatologa w...
~Rafał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 stycznia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
98

79

wątków

do góry