Widok

Miło ale...

...przyłapałam biuro na kłamstwie. Dziwna sprawa - najpierw miałam kupić mieszkanie, ostatecznie do transakcji nie doszło ale ogłoszenie nadal jest aktualne i można się spokojnie umówić na prezentację i pewnie tez je kupić. Ha! - wygląda to tak, jakby to MI konkretnie odmówiono zakupu tej nieruchomości. Część ogłoszeń w serwisach jest nieaktualnych, co wprowadza potencjalnego klienta w błąd i moim zdaniem jest wynikiem nieprofesjonalizmu firmy. Przykre. Obsługa miła ale co z tego...
Moja ocena
HomeForYou Sp. z o.o kategoria: Agencje nieruchomości i pośrednictwo
obsługa: 5

oferta: 3

pomoc merytoryczna: 3

prowizje i opłaty: 3

ocena ogólna: 2

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzę, że nic się nie zmienia w tej firmie. Podpisałem dokumenty pośrednictwa ponad rok temu. Ani jeden kontakt nie nastąpił. W tym czasie sam znalazłem kilkunastu chętnych.
Nie polecam tej firmy. Na moję prośbę o kontakt nikt nie reaguje od ponad dwóch miesięcy. Wysłałem maila do działu PR, do biura a nawet próbowałem do Prezesa. Nikt nie jest zainteresowany klientem.
Firma, która chce być liderem nie jest w stanie nawet nawiązać kontaktu i zająć się problemem.
Czarny PR im odpowiada. W końcu na wysokich prowizjach jeszcze chwilę pociągną....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry