Widok

Miło spędzone chwile ale...

Lokal w odpowiednim miejscu, z odpowiednią obsługą, z fajnym jedzonkiem ale niestety naszym zdaniem wymaga w niektórych aspektach stanowczej poprawy. Remontu jak i również wymiany mebli. Karty menu także powinny ulec wymianie z dwóch prostych powodów: 1. rozsypują się w rękach; 2. zawartość asortymentu w menu odbiega całkowicie od rzeczywistego stanu w lokalu. A na koniec: Co robią muchy w lokalu w środku zimy ;) ??????
Moja ocena
Kreska kategoria: Restauracje
obsługa: 5

menu: 4

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 4

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Muchy tam zawsze będą ponieważ jak zauważyłeś ta restauracja nie ma kontenera na śmieci , śmieci magazynowane są w kuchni . Pracownicy nazywają kuchnię a raczej śmieci tam magazynowane, odpadki mięsa i resztki z obiadów szadółkami. Raz widziałam w maju jak kelnerzy , kucharze i sama Pani właścicielka wynoszą śmieci (tak bardzo cuchnące że powstrzymywali się od wymiotów) na zewnątrz (około 20 wielkich , cieknących worów) po kilku minutach zjawiła się śmieciara i to zabrała!!! Rozmawiałam potem z jednym z kelnerów to powiedział jak tam jest . Sanepid powinien się zainteresować magazynowaniem śmieci w kuchni!!!
Wszystkie opinie zamieszczone na portalu trojmiasto wyjaśniają to, dlaczego lokal bardzo często jest po prostu pusty - a na lokalizację na pewno nie mogą narzekać.
do góry