Widok

Miło

Wiele razy wyprawialiśmy imprezy urodzinowe dla naszych dzieci, często również byliśmy zapraszani jako goście. Miło i sympatycznie wręcz rodzinnie. Zabawa znakomita dla dzieci a dla nas i znajomych okazja do spotkań. Warto skorzystać z ich oferty.
Moja ocena
oferta: 6

kreatywność: 6

jakość usług: 6

bezpieczeństwo: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamówiłam urodziny synowi, zapłaciłam zaliczkę 50 pln, za tydzień pani kierowniczka zadzwoniła do mnie, że przenoszą moje urodziny na inny termin bo jakaś inna osoba domówiła 20 osób i moja impreza zostaje odwołana. Nie interesowało Panią to, że ja już dałam zaproszenia rodzice zaproszonych dzieci, zorganizowali sobie czas żeby przyjść, a kierowniczka sobie odwołała imprezę po tygodniu od złożenia zamówienia. Proszę sobie wyobrazić minę mojego syna kiedy się dowiedział, ze nie będzie miał urodzin w dniu urodzin....

Oferowano mi jakieś 10procent rabatu, ale przepraszam bardzo za 30 złoty miałam dziecku sprawić jeszcze większą przykrość robić mu urodziny kilka dni po....? Nie wiem jak dorosła osoba prowadząca firmę może być tak nieodpowiedzialna, jeśli ktoś chce mogę uwiarygodnić moją wypowiedź, kwitami i smsami...BAJKOWO Wstydźcie się !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skandal! Dobrze wiedzieć co to za firma. Biedne dziecko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry