Widok

Milonga czyli niepowtarzalny wieczór z Tangiem Argentyńskim

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Tango to coś więcej niż taniec ........ to .... tętniące źródło namiętności....kobiecość, męskość, wszystko to zamknięte w dotyku, oddechu, ramionach, melancholijnym kroku... tango...- zatańczymy...Milongi - to wieczory taneczne, w trakcie których można posłuchać znanych i pięknych tang oraz potańczyć w rytm muzyki.Tango jest pełne dawnego uroku lat 20-30 -tych XX wieku. To jedyny taniec, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto

Mialam okazję posłuchać niezwykłego koncertu grupy Los Perros del Tango, podczas którego, w rytm przeróżnych tang argentyńskich tańczyła para ze zdjęć. Muzyka przepiękna, a jeszcze bardziej ekscytujące było oglądanie tańca Pani Małgorzaty i Pana Jarka. Tango to nie to co widzimy w tańcu z gwiazdami - to nie kręcenie tyłeczkiem i machanie piórkami:) to przepiękna gra ciał, wysublimowanych ruchów i namiętnych spojrzeń.... bardzo mi się piątkowy występ spodobał. Brawo dla muzyków i tancerzy. Bylo magicznie. pozdrawiam:)
do zobaczenia na kolejnym występie

Miałem okazję troszeczkę pouczyć się Milągi i moje zdanie jest takie,że ten taniec bierze górę nad całą resztą.Muzyka jest bardzo piękna i uspakajająca.To uspokaja i jest super.Tango Miląga ma magię i charakter.Małgosia i Jarek są wspaniałymi nauczycielami.

Milonga czyli niepowtarzalny wieczór z Tangiem Argentyńskim

Tango to coś więcej niż taniec ........ to .... tętniące źródło namiętności....kobiecość, męskość, wszystko to zamknięte w dotyku, oddechu, ramionach, melancholijnym kroku... tango...- zatańczymy...Milongi - to wieczory taneczne, w trakcie których można posłuchać znanych i pięknych tang oraz potańczyć w rytm muzyki.Tango jest pełne dawnego uroku lat 20-30 -tych XX wieku. To jedyny taniec, ...
więcej
do góry