Widok

Minimala Tauta: Polacy nie gęsi swoje techno mają

Opinie do imprezy: Minimala Tauta: Polacy nie gęsi swoje techno mają, 13 września 2008 godz. 22:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mozna podjechac

yeap

widze małe zainteresowanie, jakby napisali ze gra hazel lub inni tego typu vixiarze, to od razu był by szał z opiniami!!

ja będę ;)

cała szczęście ja nie jestem gęsią i mam swój rozum i od monotonnego walenia technicznego trzymam się z daleka. Jak można tego słuchać?

muzyka

idź już do domu i się zaszyj...

gaska

marszalec tez bedzie

opinia

Lepiej, zeby bylo mniej konstruktywnych opinii, niz pelno opinii pietnastolatek latek myslacych, ze sluchaja techno i pokrewnych...

Moge powiedziec, ze przyjemnie pomasowalo mi ucho wczoraj... ostatnio na takiej imprezie bylem w styczniu wiec dobrze, ze tutaj sie wybralem...

Szkoda, ze tyle ludu jara fajki na tym parkiecie - pozniejsza pora robi sie smierdzaca mgla londynska, idzie zdechnac...

Inne tematy z forum Rozrywka

LECHIA Gdańsk - Zagłębie Lubin (4 odpowiedzi)

Lechia Gdańsk ponownie staje do walki o ligowe punkty w Ekstraklasie! W niedzielę, 11 sierpnia o...

Rolkowisko w Ergo Arenie (6 odpowiedzi)

W wakacje znowu spotkamy się na rolkach! Ósma odsłona bezpłatnych Rolkowisk w ERGO ARENIE...

Maciej Maleńczuk - Homo Twist (6 odpowiedzi)

Zapraszamy na koncerty Homo Twist z Maciejem Maleńczukiem na czele - bilety już dostępne.Homo...

do góry