Widok
słaby
Film zdecydowanie słaby. Wg mnie dla dzieci od 10 lat. Trzylatka się na nim wynudziła, pięcio i siedmiolatek ani razu się nie uśmiechnęli. Zero treści, żadnego przesłania, malo scen podczas, których można by się pośmiać. Ani jedna scena, czy kwestia nie utkwiła nam w pamięci. Dawno nie widzieliśmy tak słabej i płytkiej produkcji.
Własnie od takich opinii się dystansuje.
Język z "Kawa czy Herbata" , zapomniał dopisać że jest w szoku. Świadczy o ogólnopolskiej zestandaryzowanej telewizyjnie opinii na tematy wszystkie.
Reasumując: nie ważne ile osób napisało opinię tylko JAK to zrobiło. Jeżeli opinia jest pisana przez osobą elokwentną to widać to w treści opinii i można (ewentualnie) takiej opinii zaufać. Jeżeli piszę ją...(nie dopisze bo po co mi kłopoty) to taka opinia jest miarodajna dla osób.... z podobnym gustem.
Reasumując: nie ważne ile osób napisało opinię tylko JAK to zrobiło. Jeżeli opinia jest pisana przez osobą elokwentną to widać to w treści opinii i można (ewentualnie) takiej opinii zaufać. Jeżeli piszę ją...(nie dopisze bo po co mi kłopoty) to taka opinia jest miarodajna dla osób.... z podobnym gustem.