Widok

Miód - gdzie kupić w okolicy?

Witajcie

Czy orientujecie się gdzie w Baninie lub okolicach można kupić dobry miód - może jest tu jakaś pasieka? Korzystacie? Jakie ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wjeżdżając do Banina od strony Rębiechowa, zaraz po prawej stronie jest szyld MIÓD - proszę tam spróbować. Drugi taki sam jest chyba gdzieś przy ulicy Rolniczej - ale nie dam głowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupuje tam miód - jest bardzo dobry :-) słoik 30 zł ale warty ceny. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
W warsztacie samochodowym na ul.Radarowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Związku Pszczelarskim w Gdańsku, ul. Na Stoku 48 (na końcu Armii Krajowej)
Dzięki wielkie - orientujecie się jak kształtują się ceny?
Spadziowy iglasty: 48 zł/l
Lipowy: coś ok 30 zł/l
rzepakowy nektarowy 35
W biedronce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
to sobie kupuj chiński miód z biedry inni wola prawdziwy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję wszystkim za informacje. Oczywiście za propozycje zakupu w Biedronce. Tesco i innych Auchałomach również dziękuję ale ja akurat nie skorzystam. Próbowałem i mimo, że cena atrakcyjna to jakość nie do końca. Do tej pory kupowałem na rynku we Wrzeszczu i tam cena 29 PLN do jakości była/jest znakomita ale ponieważ nie chce mi się jechać tych 20 km po sam miód, spróbuję produktów z tutejszych pasiek (nie marketów).

Miłego weekendu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chcecie mieć 100 % pewność że miód z supermarketów jest dobrej jakości to szukajcie miodów, które są wytwarzane z godnie systemem jakości ISO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie żartuj, systemy ISO są tyle warte, co zapewnienie Prutina, ze to nie jego wojska wtargnęły na Ukrainę. Zdobyć certyfikat to żadnej wyczyn, tworzysz odpowiednie papiery, potem płacisz odpowiednią sumę (nie mylić z łapówka) instytucji certyfikującej, przyjeżdżają, poczytaj papiery i jeśli nie masz rażących zaniedbań to masz certyfikat ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W takiej sytuacji jaką opisujesz byłaby to łapówka. W normalnej sytuacji aby zdobyć taki certyfikat cały proces produkcji danego produkty musi być dokładnie zweryfikowany przez organizację ISO i oczywiście spełnić wytyczne ISO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja kupiłem w Bania Luce , rzepakowy drahimski, pierwsza klasa !

Inne tematy z forum Banino

Stop fajerwerkami. (5 odpowiedzi)

Co za d....e od miesiąca,codziennie popołudniu, wieczorem dają o sobie znacć, używając...

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

do góry