Widok

Miś Yogi

Miś Yogi Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Miś Yogi.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER. Polecam

Serdecznie polecam Misia Yogi. Zabawne sytuacje i teksty. Zastanawiałam się czy da się jeszcze nakręcić bajkę bez sprośny tekstów i głupich gagów? I da się jak widać, bo bajka ma być fajna głównie dla dzieci, a dla rodziców przy okazji i ta taka właśnie jest, bo w dzisiejszych czasach większość bajek kręci się raczej dla rozbawienia rodziców tekstami, których dziecko nie do końca rozumie. Tu udało się tego uniknąć a raczej połączyć w przyjemność oglądania dla wszystkich.
Efekty 3D też super:) Polecam!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudowny

Film cudowny zaczynając od zabawnych tekstów kończąc na ciekawej fabule! Fiuom idealny dla każdego w każdym wieku!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER!!

Jestem nastolatką i byłam dziś z mamą. SUPER FILM!!! Jak tam byłam nawet grupka dorosłych ludzi(ok. 20 lat) bez żadnych dzieci przyszła na seans!!!!!!!!! Nawet się dobrze bawili bo wychodząc z kina słyszałam jak z sobą rozmawiali
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
hihi wybacz, ale się uśmiałam. Dobrze, że z sobą rozmawiali, bo co by było gdyby nie zamienili ze sobą ani słowa? Mam nadzieję, że szybko pisałaś i te "bez ładu i składu" wyszło w pośpiechu. Niestety z coraz większą ilością młodzieży nie można się dogadać. Nie rozumiem o co chodzi? gdzie się podziali nauczyciele, rodzice? Zdania nie potrafią poprawną polszczyzną sklecić, a co dopiero napisać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Śmieszny

Idealny dla odprężenia, zarówno dla dzieci jaki i dorosłych
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja na tym nie byłam ale ci wierze ha ha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

yogi

nuda i to wielka!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Super filmik dla dzieci

Super polecam rodzinom z dziećmi. Bajka typowo pod dzieci, bez tekstów dla dorosłych. Moje dzieci nie zauważyły kiedy miną film, tak były pochłonięte. Komentowały dwa dni jak to super było. Po raz pierwszy są tak zadowolone a chodzimy na każdą bajkę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

smieszny

bardzo smieszny

yogi

jest trohe smieszny haha

Super

Byłam z dwójka dorastających synów ,ubawiłam sie ze nie wiem bardzo fajny dla dzieci jak dla dorosłych świetne efekty.Naprawdę warto obejrzeć.

Inne tematy z forum Filmy

W pokoju obok (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: W pokoju obok . Przeczytaj o filmie.

Here. Poza czasem (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Here. Poza czasem . Przeczytaj o filmie.

Kleks i wynalazek Filipa Golarza (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kleks i wynalazek Filipa Golarza . Przeczytaj o filmie.

do góry