Widok

Mission to Trance

Mission to Trance Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Mission to Trance, 18 sierpnia 2007 godz. 21.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super!!!!!!!1

W końcu coś będzie sie działo! a nie jakies tandetne koncerty na Placu Zebrań Ludowych, których nawet nieidzie nazwać koncertami. Chciałabym tylko uzyskać więcej info na ten temat, już czekam na ta mega imprezę, będzie super :) pozdrawiam

Dalsze informacje

Zapraszam na strone www.excessevents.com

Kto dba o bezpieczeństwo ?

Oczywiście jestem jak najbardziej za, organizowaniem tego typu imprezek. Wielkokrotnie w Stoczni bywałem na koncertach - były świetne... Jednak jedna rzecz mnie i gro moich znajomych z tamtąd oduneła. Już nie odwiedzamy Stoczni ,obojętnie kto by tam nie zagościł.
Niby firmy ochroniarskie profesjonalne przy wejściu ludzie sprawdzani wykrywaczem metali wszystko to tworzy otoczkę bezpieczeństwa. Jednak kibice lechii nie są sprawdzani ponieważ ich koledzy stoją na bramce z wykrywaczami. Niejednokrotnie ktoś z moich znajomych miał przystawiany nóz do pleców i polecenie "stawiasz 10 piw albo masz kose " Sam mam 190 cm wzrostu 100 kg wagi i raczej atletyczną sylwetkę jednak i mnie samego nie mineła tego typu grabież.
Podczas tańca poczułem lekkie ukłucie w plecach i usłyszałem "Lechia Gdańsk" za mną stało kilku wyrostków jeden z nich trzymał jakis ostry przedmiot przyłożony do moich pleców. Stawiasz ziomek 10 piw albo cie kolne w płuco ...Oczywiście 10 piw mojego budżetu wyjściowego nie osłabiło w jakimś tam odczuwalnym stopniu. Jakie było moje zdziwienie kiedy postawione przezemnie piwa wraz z potencjalnymi oprawcami staneły obok ochroniarzy dbających o bezpieczeństwo imprezy. To był mój ostatni raz w Gdańsku w Stoczni. Znajomy był z dziewczyną równierz na HAli Stoczni na jednej z imprez - Nie postawił piw , co więcej poszedł do bramkarzy zgłosić próbe wymuszenia , zastraszenia , skończyło się to tak że został pobity do tego stopnia ze do końca życia na twarzy będzie miał pamiątke tamtejszego zdarzenia.
Dlatego rozsądnym nie polecam imprez właśnie w tym miejscu . Należy zauważyć iż to właśnie obok Hali ma miejsce najwięcej grabierzy pobić napadów zwłąszcza w trakcie takich imprez.. .

PATOLOGIA

Imprezka zapewne w Kameleonie - średnia wieku 13 lat, czapeczki z daszkiem i dresy obowiązkowe! W końcu cała małoletnia patologia z Gdańska się tam schodzi ale jeżeli nigdzie nie chcą Cię wpuścić to miejsce dla Ciebie;)

Żenada

Impreza zapowiada sie super ale strach sie bac tam isc. Szkoda, bo muzyka bedzie pewnei swietna i pobawilbym sie chetnie ze znajomymi, byloby to takie małe swpomnienie po Stadium of Sound z Poznania na ktorym bawilismy sie znakomicie. Z tym ze w poznaniu przed wejsciem staly tzy wozy sluzb celnych i wychwytywali co bardziej podejrzanych gosci i dokladnie przeszukiwali ich w wozach. To samo przy wejsciu, dokladne przeszukiwanie nawet portfeli i torebek. Bardzo dobrze bo dzieki temu czulismy sie bezpiecznie i komfortowo. W Gdańsku przed tak mala impreza nie ma pewnie co na to liczyc. Nigdzie nie widac zapewnien organizatorow co do zapewnienia bezpieczenstwa na imprezie, wiec pewnei ja i moi znajomi tam nie pojdziemy. Szkoda.

Inne tematy z forum Rozrywka

Kizo × Bletka (5 odpowiedzi)

TAXI, HERO, 100 BPM - te hity na pewno znacie na pamięć! Kizo x Bletka ruszają w trasę koncertową...

Wystawa Niech żyje Bahl! (Nie)zapomniany malarz gdański (3 odpowiedzi)

Jest to pierwsza powojenna wystawa monograficzna prac Reinholda Bahla (1869-1945), na której...

Technopera 2024 (4 odpowiedzi)

Nowoczesne widowisko łączące operę z muzyką elektroniczną i elementami multimedialnymi. Projekt...

do góry