Widok
Nie bawi tak jak 1 i 2?!
Obraża tamte części, które miały swój klimat i były naprawdę świetne! A ten gniot to jest jakieś nieporozumienie, jeden z najgorszych filmów, jakie widziałam! I najgorsza ścieżka dźwiękowa ever!! Scenariusz jakby pisany przez zjaranego podrzędnym towarem gimnazjalistę! Żenujące dialogi, aktorzy beznadziejnie wystylizowani i beznadziejnie grają, beznadziejne wątki, no poziom tak niski, że ciężko opisać..Przykreeeee!!
Misz-masz
Cieszyłam się bardzo na dzisiejszą wizytę w kinie(dawno nie byłam) chciałam zrelaksować a totalnie się zestresowałam. Przede wszystkim tym że byłam zmuszona przez 21 strasznie długich minut oglądać ryczące reklamy. Dlaczego pisze się że seans zaczyna się na określoną godzinę jeśli to nieprawda i dlaczego aż tak głośno i długo puszczane są reklamy. Przez tą sytuację całkowicie straciłam całą radość z tego że po długim czasie wyszłam z mężem do kina. Jeśli tak wyglądać ma nasza rozrywka to my dziękujemy i nie polecamy.
Jak punkt G przereklamowany
Szczerze nie wiem komu i po co przyszło wypuszczać taki gniot na świat. Kompletnie bez składu i ładu, o sensie powstania połowy scen ,nawet nie prawie całego filmu nie wspomnę. Zabrałam babcię do kina i jedynie 10 minut kiedy się nie mogłyśmy przestać się śmiać to droga powrotna do domu w aucie. Do samej gry aktorów nic nie mam, bo tu chodzi o scenariusz. Ktoś kto go pisał musiał być nieźle zjarany.
Powiem wam o co chodzi
Ten film trzeba oglądać z dystansem i przymrużeniem oka. To jest pastisz na polską rzeczywistość, relacje międzyludzkie. Jak ktoś potraktował to śmiertelnie poważnie,to może się poczuć rozczarowany. To jak z "Kiepskimi". Jedni uwielbiają ,bo widzą,że to jaja są,a drudzy nienawidzą. Nie mówię, że to jakieś arcydzieło,ale po "komedii" "Miłość jest wszystkim", gdzie scenarzyści wymyślili wątek romansu na cmentarzu i to całkiem serio,to tutaj naprawdę mogłam się szczerze pośmiać.
no to pani Łepkowska sie nie popisała. Ryczaca i irytująca starsza Wolańska, mloda Wolanska tez się snuje po planie jakby nie wiedziala co tam wogole robi. Piotrus stłamszony przez Marlenkę. Za dużo naćpanych Gozdzików. A wątek Kasi i profesora Wolańskiego co to było. Jedynie naturalnie to wypadła babcia i piesek Shakira. Jestem rozczarowana. Pani Łepkowska czas na emeryturę bo się pani wypaliła