Widok

Młoda para szuka znajomych :)

Poznajmy się Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Jesteśmy parą 20 latków, w Gdańsku mieszkamy od 3 miesięcy i w sumie nie mamy znajomych a z chęcią byśmy takich poznali, zeby czasem wyjsć na piwko lub na kręgle :) ewka1317@vp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wydaje mi sie, żeby chwilowy brak znajomości mógł być dla Ciebie jakąś tragedią. Jak sama piszesz, mieszkasz dopiero 3 m-ce. Więc weź pod uwagę, że to najpierw Ty i Twój chłopak jesteście poznawani przez otoczenie, co jest normalne, a dopiero po pewnym czasie znajomości zaczną pojawiać się niemal samoistnie, wystarczy trochę cierpliwości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Znajomych mamy ale chcemy poznać jakiś nowych, może ktoś tak jak my ma ochotę poznać kogoś nowego, przecież nic złego nie robimy 😊
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem. Nie chodziło mi oto czy coś złego, bo nawet przez myśl mi nie przemknęło.:) To, co powyżej wyraziłem, to ze swego doświadczenia.
Również próbowałrm szukać znajomych w nowym miejscu, no i zmarnym skutkiem. Ale za to przez jakiś czas czułem spojrzenia, coś w rodzaju wybadania, kim jestem. Dopiero po przypadkowych kontaktach, nawiązywanych rozmowach, wszystko rozkręciło się, i te niepewne spojrzenia ustąpiły. Jest OK. Możliwe, że mieszkam wśród takiego właśnie środowiska. Musieli przyzwyczaić się do mnie, poznać (kto wie, może nawet zaufać). A zpoprzednimi znajomymi nadal utrzymuję kontakty. Przypuszczam, że z Wami może potoczy się podobnie.:)) I jeszcze raz - cierpliwości.:) Dajcie ludziom poznać Was.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry