Widok

Młody Straszyn

Straszyn Temat dostępny też na forum:
Młody Straszyn to osiedle położone niedaleko od węzłów prowadzących do dróg obwodowych (Obwodnica Trójmiasta i Obwodnica Południowa). Bliskość tych tras zapewnia świetne skomunikowanie z centrum Gdańska, jak również z pozostałymi miastami trójmiejskiej aglomeracji, a także wyjazd na autostradę A1. Szybko można dotrzeć także do Pruszcza Gdańskiego, by korzystać z udogodnień tego miasta. Najbliższe otoczenie Młodego Straszyna zapewnia tereny rekreacyjne do uprawiania sportu i długich ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapomnieli tez napisać

Ze widok z okna mają na stacje benzynową czynną 24h/7.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 24
ciekawe jaki Ty masz widok z okna? na stare bloki z płyty czy na żuli popijających piwko na ławce?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
hehee akurat ja mam piekny widok na las. Ale co ty mozesz wiedzieć, jestes sfrustrowana bo własnie takie widoki masz jakie opisujesz sama.padaka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
tylko ta hurtownia ryb pewnie rąbie 24h :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

fajne miejsce i suuuuuuuuuuuuuuuuper ceny

a ja uważam, że osiedle jest super. A ceny są nie do przebicia, a co do poprzednika to nie wiem o jakie ryby mu chodzi
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzi o tą hurtownie ryb co koło cpnu stoi ;) tylko przez to zrezygnowałem z zakupu :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

jaka hurtownia

ej t-a a po czym wnosisz, że tam jest hurtownia ryb??????????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
po napisach na budynku :) po ciężarówkach i dostawczakach tej firmy, po zapachu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie hurtownia

nie hurtownia tylko siedziba spolki akcyjnej, ktora ma przetwornie ryb na kaszubach :))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chyba dobrze ?

to chyba dobrze? moze lepiej po nocach dymac po nocnych sklepach po browary na osiedlu ?? albo w swieta po chleb jak zabraknie ?? tez mi argument...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest hurtownia ryb, ale nie śmierdzi. Warunki magazynowania od -25oC do +5 oC. Nie może więc śmierdzieć, bo wszystko jest w chłodniach i mroźniach. Towar, który jest przeznaczony do utylizacji jest wywożony każdego dnia do zakładu w Chojnicach, gdzie mamy oczyszczalnie.
Na stacji też nie śmierdzi paliwami, wystarczy zapytać pracowników stacji. Nie mają przecież prowizji od sprzedaży mieszkań...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

BZDURA

i już na samym początku mają problemy z 1 blokiem który oddali!!!!
obsunięcie miesiąc- zanim dostaniemy zgody na zamieszkanie pewnie do września będziemy musieli czekać! gubią się w tym wszystkim!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
A wyglada tak ladnie i w birze sprzedazy tez ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest pozwolenie i możemy mieszkać,co do opóżnienia to owszem było tylko 2tygodnie,gdyż od 16 lipca były wstępne odbiory i można było wejść robić mieszkania tylko nie zamieszkać,co by to zmieniło gdyby oddali pod koniec czerwca i tak trzeba było zrobić,np na Osiedlu Bursztynowym u MACHA za Rotmanką były nawet pół roku opóżnienia i nie można było wcześniej robić. JA jestem narazie bardzo zadowolona-mieszkanie bez usterek,piękne klatki,plac zabaw i estetycznie wykonane tereny wokół bloku ,a dotego piękne tereny i do spacerów i do rowerów i do sportów wodnych -kajaki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

BZDURA???

Ale o co chodzi? W połowie sierpnia Budynki z pierwszego etapu otrzymały pozwolenie na użytkowanie i spokojnie można już w nich zamieszkać:) po drugie budynek 1 miał miesięczne przyspieszenie! A o tym fakcie to już nikt nie wspomina...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to zescie mnie pocieszyli zamierzam kupic mieszkanie w czworce
czekam na decyzje banku
do tej pory nie ma zgody na zamieszkanie.
chcesz tam spać ? ludzi potrafią do nocy walić, borować bo przecież to budowa jeszcze....

w 2 płaciliśmy więcej kasy aby szybciej mieć mieszkania zapewnienia były, że na wiosnę już tam mieszkać będziemy?
Pięknie jest?
no chyba, że lubisz chodzić po błocie?
Klatki schodowe już nie wygladają tak pięknie- codziennie coś nowego robią- z poręczami walczą od 2 miesięcy....
A tak żyjemy z dnia na dzień co nowego rozwalą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a strychy to chyba na Boże Narodzenie zobaczymy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Młody Straszyn

Młody Straszyn to osiedle położone niedaleko od węzłów prowadzących do dróg obwodowych (Obwodnica Trójmiasta i Obwodnica Południowa). Bliskość tych tras zapewnia świetne skomunikowanie z centrum Gdańska, jak również z pozostałymi miastami trójmiejskiej aglomeracji, a także wyjazd na autostradę A1. Szybko można dotrzeć także do Pruszcza Gdańskiego, by korzystać z udogodnień tego miasta. Najbliższe otoczenie Młodego Straszyna zapewnia tereny rekreacyjne do uprawiania sportu i długich ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry